1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VLATKA POKOS U VATRENOJ POZI U JACUZZIJU

Zapalila Internet

50-godišnja Vlatka Pokos 'zapalila' je Internet svojom vatrenom fotografijom u jacuzziju. Fanovi ne prestaju komentirati njen mladolik izgled, a ona poručuje - Malo pojašnjenje uz fotografiju; nova je!!! S obzirom na to da često stavim starije fotografije, vidim da to izaziva malu zabunu! Fotografija je nastala jučer popodne, vidi se da nije profesionalna. Slikala me moja draga prijateljica, provele smo popodne u jacuzziju veličine bazena. Ovog ljeta, nažalost, ne dolazim na moje najljepše more pa se snalazim! Inače, na sreću, u Ontariu imamo savršeno ljeto!! Imam samo jedan problemčić: u današnjem svijetu, osobito na Instagramu, žene su toliko umjetne da više nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama! Hvala Bogu na dalmatinskim genima!

- Savršena si. Extra uvik najlipša. Kao vino. Stara koka dobra juha nema šta. Top si beba. Vraćaj se u RH. E pa stvarno si jedna i jedina bez ičega umjetnog na sebi. Ne uljepšavaj ništa, samo možeš pokvari svoju prirodnu ljepotu. Bila i ostala bomba. Moja najdraža voditeljica! Dobra ko bombon. Bravo Vlatka...borac si...zasluženi bazenčić...Jako si lijepa žena, to moraš znat! - komentirali su Vlatkinu pojavu njeni fanovi, a jedan joj je muškarac poručio - Prekrasno izgledate, kao i uvijek. Dođite u Novalju na ljetovanje. Čeka vas apartman s bazenom.

- Zbog tebe sam se danas zakačila sa bolesnim mentolima o tvom izgledu...Jednostavno su neke ljubomorne na nečiju ljepotu.... Prelijepa si - poručila je Vlatki jedna pratiteljica, a bivša TV voditeljica odmah joj je odgovorila - Ne treba se opterećivati sa sitnim dušama ali hvala. Činjenice su činjenice, ne mogu oni/e tu ništa! vlatka pokos najnovije, vlatka pokos najnovije vijesti, gossip vijesti