top of page

VLATKA POKOS POKAZALA OKRUŽENJE U KOJEM ŽIVI

Jako moderno i popularno za snimanje

Vlatka Pokos često razveseli objavama iz Kanade, a ovoga puta pokazala nam je okruženje u kojem živi. Prošetala je gradom Vancouverom, koji je vrlo popularan za snimanja, okružen planinama i bogat brojnim muzejima, kazalištima i glazbenom scenom


Ovaj je grad također poznat po starim šumama, čistom prirodom, čestim kišama i morem. Lokalno stanovništvo i brojni turisti jako vole surfati i plivati u Tihom oceanu, a također se penjati po brojnim brdima.


Podsjetimo, Vlatka je nedavno podijelila i kako mora biti obučena na svome radnome mjestu te otkrila svoje uspjehe - Dijelim s vama dio mog života u Kanadi u proteklih pet godina. Više ne radim za Dior ali radim i s Diorom, koji je ostao moj najdraži brend, još od davnih dana. U mojoj novoj kompaniji među najboljima sam po rezultatima, tzv. Million dollar seller! Mogu vam reći da sam ponosna i sretna i da svaki posao radim sa srcem i 100%!!! Moje znanje i iskustvo iz marketinga i komunikacije mi uvelike pomažu u postizanju sjajnih rezultata! U nekoliko navrata bila sam najbolja u cijeloj Kanadi, ovdje se to mjeri po tjednima. Ne postoje male uloge, samo mali glumci! Veliki pozdravi svim dragim i normalnim ljudima!

- Bravo Vlatka, oduvijek perfekcionista u svemu - poručila joj je kolegica, bivša manekenka a danas dizajnerica interijera Iris Pinjuh, dok je modna dizajnerica Monika Sablić dodala kompliment - Ljepoto.

bottom of page