top of page

VLATKA POKOS: POGLED NA PUNO ZGODNIH DALMATINACA

Što još žovjek poželjeti može?

Vlatka Pokos otputovala je u Trogir, gdje je uživala sa prijateljima - Provela sam nekoliko predivnih dana s bliskim prijateljima u mojoj najdražoj, najljepšoj, najtoplijoj Dalmaciji - poručila je javnosti i fanovima. Par dana kasnije, našla se u Splitu, kojeg oduvijek voli

- Moja sunčana i nasmijana splitska jutra provodila sam u mom omiljenom kafiću zvanom Tennis!! Odlična kava, predivan ambijent i pogled na najljepše more uz puno zgodnih Dalmatinaca; što još čovjek poželjeti može? Doista, nigdje nisam doživjela toliko ljubavi i topline kao u Splitu i Dalmaciji! Hvala mome najdražem mjestu na svijetu i svemu onome što mi jako nedostaje u Kanadi! - bila je iskrena.


- Malo je takvih dama. Treba ih tražiti svićom. Bravo Vlatkice...Neka te s nama. Uvijek prekrasna...Outfit je top. Uljepšaš sve oko sebe. Prekrasna kosa i strašna štikla! Ma, sve valja, dok je čovjek zdrav, ne sekiraj se.. Uživaj. Potpuno se slažem za Split i Dalmatince. I Meni je draga Vlatka Split najdraži grad I nigdje nisam doživila toliko ljubavi. A klasa. Volimo te Vlatka...I Split voli vas, uvijek nam dodite - poručili su joj brojni fanovi, a jedna je gospođa dodala - Vlatka, bilo bi lijepo da ostanete u domovini.

Nakon što je završila svoj nastup u TV showu Ples sa zvijezdama i nakon brojnih medijskih nastupa o preranom Vlatkinom ispadanju, ona je o svemu zaključila kako je jača no ikada i kako zahvaljuje svima koji su joj slali poruke podrške i ljubavi. A druge, koji samo šire mržnju, odmah će blokirati.


Comments


bottom of page