1/1

VLATKA POKOS PODIJELILA UZBUDLJIVE NOVOSTI

Bivša TV voditeljica veseli se ljetu i jeseni

Bivša TV voditeljica Vlatka Pokos odlaskom u Kanadu kao da je 'procvala'. Više se smije, uživa u društvu brojnih prijatelja, uživa u svom novom poslu marketing stručnjaka a nedavno nam je otkrila i uzbudljive novosti

- Kod nas su tek prošlog petka malo ublažene mjere i konačno otvorene terase. Veselim se što će ovi prizori i druženja s kanadskim prijateljima postati puno češća. A nadam se i dolasku u Hrvatsku ovog ljeta/jeseni! Uživajte u svakom prekrasnom danu jer život je nepredvidiv! Carpe diem! - poručila je očigledno vrlo sretna.


Mnogi njeni pratitelji primijetili su i novi look sa ravnom kosom i predivnim modernim kaputom - Draga Vlatka bila si ostala nezamjenjiva volili bi da zablistaš u Hrvatskoj na TV, puno sreće i zdravlja. Također radujem se vašem dolasku, u Opatiju ste uvijek dobro došli - poručio joj je jedan prijatelj, a Vlatka je odgovorila - Hvala, ukoliko se vratim sigurno ću nešto raditi samostalno vezano uz turizam.


- Ne daj se Vlatka. Život je samo đir. L.p iz Korčule - dodala je jedna pratiteljica, a Vlatka je uzvratila komentarom - Nema predaje! Nikad!!! Ja sam mozda naivna ali vjerujem u promjene. I znam da Hrvatska ima puno potencijala. Mogu Vam reći da nitko ne odlazi iz svoga doma iz hira. Neopisivo je teško u svakom pogledu. Ovakvi izborni rezultati u dva najveća grada su mi dali veliku, veliku nadu - pojasnila je svoje viđenje sadašnje situacije u zemlji.


Brojni fanovi 'zatrpali' su je i komplimentima i poslali joj puno podrške vezano za mogući povratak u Hrvatsku - Žena klasa bila oduvijek, nikad loš outfit nisi imala i od malena sam oduševljena tvojim kombinacijama odjeće i sunčanih naočala... Ja ovu ženu obožavam , kombinacija ljepote i pameti...Najdraza i najljepša Tv voditeljica, želim ti svu sreću i uspjeh na svakom području života, stay fabulous. Jedna jedina i neponovljiva Vlatka! Najljepša i najbolja tv voditeljica modna ikona. Vlatka vrati se. Drago mi je da si zadovoljna sa izborima. I ja sam. Nadamo se boljem... Vlatkica, jedna si od rijetkih još pravih dama i žena. Divna si i samo tako hrabro gazi dalje. Život treba živjet i uživat u njemu jer se nebu ponovil... - zaključili su mnogi.