top of page

VLATKA POKOS PLAČE DANIMA

Nema s kime podijeliti svoju bol

Bivša TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) koja gradi uspješnu karijeru u PR-u i marketingu u kanadskom Torontu, ovih je dana posebno tužna, a svoju tugu kaže nema s kime podijeliti


- Imam potrebu ovo podijeliti sa svima onima koji osjećaju poput mene... Već danima plačem, plačem, plačem... I nemam s kime ovdje podijeliti svoju bol... Plačem za Rajkom, plačem za Oliverom, plačem za Arsenom, plačem za svim onim divnim umjetnicima bez kojih bi naši životi bili siromašni i prazni. Pišem ovo i zbog ružnog napisa od strane jedne osobe, koja je prosula svoju bol i gorčinu, u potpuno neprimjerenom trenutku, na potpuno neprimjeren način... Svi imamo svoje boli i rane a nećemo ih izliječiti vrijeđajući druge ljude. Sad je trenutak za slavljenje jednog, iznimnog života, jedne beskrajno tople i senzibilne duše...Duše koja je kroz svoju glazbu na jedinstven i neponovljiv način taknula naše živote... I nije bitno jesmo li privatno poznavali Rajka, upoznali smo ono najbolje od njega i zauvijek je utkan u naše živote...Za mene će Rajko uvijek biti nasmijani, razigrani dječarac, prekrasnih plavih očiju... Topao, pun entuzijazma, pun ljubavi, pun karizme... I nitko mi to neće i nema pravo oduzeti. Ukoliko zavirimo u vlastito srce, vidjet ćemo da nismo savršeni, da smo i nehotice drugima nanijeli bol. Oprostimo sebi i drugima, odaberimo ljubav - poručila je svima.

Ubrzo nakon što je objavila fotografiju s Rajkom, jedna ju je gospođa 'prozvala' zbog objave - Sad svi kačite slike s pokojnim a kad je bio u banani nitko ga nije fermo ni 5%! Šta želite postići?


- Vidite, ljudi kao Vi puni mržnje i gorčine, ne razumiju ni život ni ljude. Možda nikad i nećete. Probajte ponovno pročitati s razumijevanjem. Ne znam koliko ste stari ali shvatit ćete da smo svi sami u svojoj boli i problemima. I ja sam bila, i Rajko je bio. Samo si sami možemo pomoći i pronaći svoj mir. Zašto stavljam slike? Jer slavim sjećanje na jedno divno poznanstvo i jednu divnu dušu. S velikom tugom u srcu pratila sam sto se događa s Rajkom posljednjih godina. I baš kad se činilo da je pobijedio zlo, otišao je... Za kraj, ružne riječi koje upućujete drugima a da nemate pojma o čemu govorite, vratit ce se Vama. Ja Rajku sigurno nikad nisam učinila niti pomislila zlo. I žalovati ću javno koliko god želim. Ako Vas smeta, preskočite ovaj profil i preispitajte svoje ponašanje i rječnik - poručila je gospođi Vlatka.

U Torontu je Vlatka napokon našla svoj mir i sreću, a unatoč 50-oj godini života, izgleda savršeno - Imam samo jedan problemčić: u današnjem svijetu, žene su toliko umjetne da više nitko ne vjeruje u prirodnu ljepotu. Osobito u mojim godinama! Hvala Bogu na dalmatinskim genima! - komentirala je ispod fotografije u jacuzziju.

vlatka pokos gole slike, vlatka pokos godine, vlatka pokos najnovije, gossip vijesti

bottom of page