1/1

VLATKA POKOS O ETETSKIM ZAHVATIMA I KOPIJAMA

Pokazala novu boju kose


- Volim ovu fotografiju jer izgleda kao da pripada nekom drugom vremenu; podsjeća me na sedamdesete…Podsjeća me na drugačija vremena u kojima smo imali vremena za drage prijatelje, telefonski razgovor, druženja…Zrelost donosi bolna otrježnjenja o prijateljima i koliko malo iskrenih imamo u životu - komentirala je nedavno bivša TV voditeljica a danas uspješna marketing i PR managerica Vlatka Pokos. Vlatka je pokazala i svijetliju boju kose, što je objasnila...


- Vidim da ima dosta “zabrinutih” u vezi boje moje kose; baš zabavno! Kosa mi je puno svjetlija na posljednjim fotografijama jer je upravo završilo ljeto! Svijetloj boji pridonosi i tzv. “peglanje” kose a poziram u svijetloj odjeći od koje se svjetlo odbija na moje lice i kosu. I za kraj, željela sam postići ovakav prozračni look. Obično, kad dođe jesen, malo potamnim boju ali za sad mi se ovako sviđa. Može Vam se svidjati ili ne, možete i izraziti svoje mišljenje ali NE MOŽETE mi govoriti što bih ja trebala učiniti sa svojom kosom. Doista, bilo bi jako dobro riješiti se takvog mentaliteta. Opustite se! Zar niste čuli da se plavuše bolje zabavljaju? - poručila je brojnim komentatorima Vlatka.


O tome što misli o izgledu današnjih djevojaka, Vlatka je opisala u podužem postu - Živimo u svijetu ekstremno umjetnog izgleda, stoga, namjerno promoviram prirodan izgled i minimalni make up; prvenstveno zbog mlađih generacija koje, nažalost, odrastaju u svijetu Kim Kardashian “estetike”. Djevojke mahom izgledaju isto, koriste previše teške šminke, prenaglašene umjetne trepavice i previše umjetne kose. Ne samo da izgledaju odbojno, umjetno i uniformirano, već potpuno gube svoju osobnost. Nikad nisam razumjela želju izgledati identično kao netko drugi, biti nečija (uvijek) lošija kopija. Ljepota je u različitosti, kao i u svemu ostalom. Imam 51 godinu i jedna sam od rijetkih osoba u javnosti, i uopće koja se nije podvrgnula (zasad) baš nikakvim zahvatima. I ponosna sam na to. Nažalost, ljudi su navikli na plastic/ fantastic look i to je postao mainstream. Pokušajte potražiti na internetu fotografije današnjih “ljepotica”. Nemalo ćete se iznenaditi jer nimalo ne sliče na sebe danas. I za kraj, ne želim izgledati kao 25godišnjakinja niti biti djevojčica. Osim vječno u duši. Inteligentna i zadovoljna osoba zna lijepo i dostojanstveno stariti i prihvatiti ljepotu zrelosti. Uostalom, prava ljepota je daleko više od fizičkog izgleda. Osobito u zrelim godinama. Drage, mlade djevojke budite jedinstvene, svoje i drugačije. I prirodno lijepe. Mladost je lijepa sama po sebi, nemojte se uništavati zbog jeftinih i lažnih mjerila.

Sa Vlatkinim mišljenjem slažu se brojni Hrvati i Hrvatice, a također i njeni prijatelji u Kanadi, s kojima je izgradila svoj novi život.