top of page

VLATKA POKOS ISKRENO O SVOJOJ BUDUĆNOSTI

Uskoro je gledamo na malim ekranima

- Budite topli i brižni, pokažite voljenima da jesu voljeni. I ljubavnicima i prijateljima. Ne zaboravite voljeti sebe ali nemojte pretjerivati. Žrtva iz ljubavi je najljepši osjećaj…Želim vam svima jednog divnog i toplog Anđela čuvara - poručila je Vlatka Pokos i dodala o svom dolasku u Hrvatsku - Ponukana različitim napisima o mom povratku u Hrvatsku, imam potrebu pojasniti da sam u Hrvatskoj u posjeti, zbog sudjelovanja u projektu Ples sa zvijezdama. Ne znam što donosi budućnost, u ovom trenutku nemam namjeru vratiti se u domovinu za stalno. U međuvremenu uživam u šetnjama Zagrebom i druženju sa starim prijateljima.


Vlatka će tako zasad kratko ostati u svom nekadašnjem gradu, a onda se vratiti natrag u Kanadu. Sigurno je da će joj biti vrlo zabavno biti dijelom popularnog TV showa, a dok live emisije ne krenu, bivša TV voditeljica posvetila se ljudima koje voli najviše

- Ovaj prekrasni Dalmatinac zove se David Cvrlje Bačić i sin je moje najbolje prijateljice Tonice. Ja sam preponosna krsna kuma ovom lijepom i dobrom mladom čovjeku, sportasu, studentu i divnom sinu svoje majke. Naš dragi zajednički prijatelj, Darko Lubitsch, uspješan dizajner i fotograf potpisuje fotografije. Ponosna na moje najdraže ljude - objavila je pri dolasku u Hrvatsku.

コメント


bottom of page