top of page

VLATKA POKOS I HOUDEK O STARIM VREMENIMA

Doći će kraj tami

Bivša TV voditeljica a danas uspješna u marketingu i prodaji, 51-godišnja Vlatka Pokos voli javno govoriti o gorućim problemima u društvu. Zbog toga je nedavno poručila svima koji su joj pisali “što te briga” i “što se opravdavaš” - Nisam od onih koje nije briga, nisam opsjednuta samom sobom. Zato mi prestanite docirati i govoriti što ću misliti, pisati i javno govoriti! - izjavila je nedavno i dodala - Žene su se teško izborile za svoja osnovna ljudska prava i uživaju ih (u Zapadnoj civilizaciji) tek posljednih stotinjak godina ali bolje reći tek posljednjih pedesetak! Ta prava nisu zagarantirana, za njih se uvijek ponovno treba boriti! Treba dići glas protiv onih kojima ženska emancipacija smeta, koji bi rado žene vidjeli u “tradicionalnim” ulogama. Kad ste samostalna zena, prkosna i ponosna, na Balkanu plaćate ogromnu cijenu.

- Da je kojom srećom na svijetu više tako snažnih i odvažnih žena...U pravu si, još jednom zaista blistaš i sve si ljepša i ljepša žena Vlatka. Potpisujem svaku riječ, draga Vlatka. Divna, hvala na LGBT podršci. 100000% se slažem - poručili su joj mnogi.

Lijepa Vlatka otvorila je dušu i o dobrim, starim vremenima - Volim ovu fotografiju (prva ispod naslova, op.aut.) jer izgleda kao da pripada nekom drugom vremenu; podsjeća me na sedamdesete…Podsjeća me na drugačija vremena u kojima smo imali vremena za drage prijatelje, telefonski razgovor, druženjaZrelost donosi bolna otrjeznjenja o prijateljima i koliko malo iskrenih imamo u zivotu.


- Istina je to, da... bojim se da su ta “stara” vremena doista i bila “dobra”, odnosno bolja... od ovih ludih. Ali, kaj možemo? “Samo živi, samo budi - svi odgovori doći će sami! Samo stoj na svjetlu - i doći će kraj tami!” - poručio joj je Jacques Houdek, a Vlatka mu je odgovorila - Ti si moja ljubica.


bottom of page