1/1

VJEKOSLAVA BACH: ČEKAMO BEBE

Dan nije mogao ljepše završiti

Poznata TV voditeljica Vjekoslava Bach, uz koju su generacije žena doznale brojne savjete o ljepoti, danas je objavila predivnu vijest - E pa dan nije mogao ljepše završiti. Moja ljubimica Masha Queeny Toy Pomeranian čeka bebe. 2 mala pomeranca stižu a meni srce veliko ko kuća.

- Predbilježujem se za jednog odmah - poručila je Vjeki jedna prijateljica, dok je prijatelj duhovito komentirao - Čestitam, postati ćeš baka.


Psić Masha jako je privržen voditeljici, a ona je za nju čak otvorila poseban Instagram profil uz napomenu - Masha je mala, slatka pomeranka koja uljepšava život jednoj Vjeki.

Inače, i Vjekoslava i njen suprug Željko Vasić veliki su ljubitelji životinja, zbog toga se prinovama vesele oboje. - Naš advent na Jarunu... fritulice, kuhano vino, kavica...život je lijep - poručila je Vjeka prošle godine sa zagrebačkog jezera, gdje su uživali u društvu druga dva kućna ljubimca, pasmine Cane Corso.

- Predivan suživot psa i čovjeka.. kad ima respekta i ljubavi. Ovo su kao sto vidite, moja dva Cane Corsa, Ares od 65 kg i Arya od 45 kila. Inače, proglašeni opasnom pasminom. Ma dok sam živa neću im to prihvatiti jer prije svega oni su prepuni poštovanja prema meni i ostalim članovima moje obitelji i iako svjesni svoje snage jaaaaako paze čak i da mi ne otkinu nokat pri igranju. Mala pomeranka Masha od 2 kg koja doslovno hoda po njima, potpuno je sigurna da je voljena i zaštićena. Eto tako je to kada imaš pse iz ljubavi i svoje kvadrate dijeliš s njima. Onda su i oni sretni i nemaju razloga dobivati zivčane ispade. A boksovi - u njih bi smjestila sve one ljude kojima psi služe za rasplod i koji nikad ali nikad nisu ovako djelili svoju ljubav tim vjernim prijateljima!! i da li ste čitali priču o dječaku kojeg su odgojili vukovi a mogli su ga pojesti… LJUBAV je odgovor za sve - objasnila je svoju ljubav prema psima Vjekoslava.