top of page

VITERGIN VITAMINSKI BOMBONI ZA DOBRU ENERGIJU

Sadrže pet važnih vitamina: C, B1, B2, B3 i B6

Kada nam se djeca nakon duge ljetne stanke, vrate u zatvorene prostore vrtića, nerijetko nam oslabljuje imunitet i postanemo podložniji prehladama. Vrijeme je kao stvoreno za ispijanje multivitamina, dodataka prehrani, toplih čajeva sa medom, ali i svih onih jednostavnih zdravih 'slastica'.


Vitaminski bomboni Vitergin, jedni su od najdostupnijih na tržištu. Možete ih pronaći u gotovo svakoj ljekarni i online, a osim što su ukusni za otapanje u ustima, u sebi imaju pet važnih vitamina. Vitamini C, B1, B2, B3 i B6 uvelike će nam pomoći da brzo vratimo dobru energiju i ojačamo obrambeni sustav, te nastavimo sa dnevnim obvezama.


Vitergin voćni bomboni u sebi sadrže vitamine i dekstrozu, koja je poznata kao brzi izvor energije, a primjereni su i za vegane. Svakodnevno ih vole konzumirati i djeca i odrasli, što zbog svoje lake probavljivosti, a što brzog rastapanja u ustima i ugodnih okusa voća.

Prije upotrebe pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
bottom of page