top of page

VITAL PROTEINS KOLAGEN U PRAHU - UPOZNAJTE TAJNU ZDRAVE I BLISTAVE KOŽE

Vital Poteins kolagen u prahu revolucionarni je proizvod omiljen među ljubiteljima ljepote i wellnessa diljem svijeta, a svakodnevno ga koristi i glumica Jennifer Aniston

kolagen u prahu
foto Vanessa Mai za Vital Proteins Germany

Vital Proteins kolagen u prahu revolucionarni je proizvod omiljen među ljubiteljima ljepote i wellnessa diljem svijeta, a svakodnevno ga koristi i glumica Jennifer Aniston. Upravo je ovaj proizvod postao njen tajni sastojak za očuvanje mladosti, a i vi možete postići slične rezultate.


Kolagen je esencijalni protein koji čini većinu naše kože, kose, noktiju, zglobova i tetiva. Međutim, s vremenom, naša proizvodnja kolagena prirodno opada, što može rezultirati suhom kožom, češćim opadanjem kose, pojavom bora, slabim noktima i osjetljivim zglobovima. Kako bi pomogao riješiti ove i slične izazove, formuliran je Vital Proteins kolagen.

kolagen u prahu

Vital Proteins kolagen kreiran je kako bi pružio vašem tijelu potrebne gradivne blokove za obnovu kolagena i očuvanje vitalnosti. Svakodnevno uzimanje ovog visokokvalitetnog dodatka prehrani može doprinijeti poboljšanju elastičnosti kože, rastu zdravije i gušće kose, smanjenju vidljivosti bora i poboljšanju zdravlja zglobova.

Od kada je Jennifer Aniston otkrila svoju tajnu ljepote - upravo Vital Proteins kolagen, mnogi su postali sigurni da se radi o proizvodu koji je isproban i odobren od strane nekoga tko je sinonim za zdravu i blistavu kožu i besprijekornu kosu. Ona je jedna od najljepših i najtalentiranijih glumica danas, poznata po njegovanju prirodnog izgleda i održavanju forme vježbanjem. Zbog toga njeno oduševljenje Vital Proteins kolagenom puno govori o kvaliteti proizvoda.

Pogledajte i video Jennifer Aniston kako miksa najdraži smoothie sa sastojcima: "Dobro jutro Vital Proteins. Ovo je moj omiljeni smoothie. 1 šalica čokoladnog bademovog mlijeka, 2 mjerice Vital Proteins Chocolate Collagen Peptides⁣, trešnje i banane, nekoliko kapi stevije, antioksidansi, 1 šalica leda i po želji špinat, prstohvat cimeta, Matcha prah i žlica maslaca od badema…To je to!" - otkrila je glumica.


Najkvalitetniji sastav

Svaki proizvod Vital Proteins sadrži iznimno visoke doze hidroliziranog kolagena goveđeg ili ribljeg podrijetla u prahu koji se lako umiješa u bilo koji napitak. Jednostavno ga dodajte u vodu, sok, kavu, čaj, smoothie ili omiljene pahuljice. Vrlo važno je naglasiti i da se ovaj brend razlikuje od drugih jer ne sadrži umjetna sladila, arome i konzervanse te se na taj način izbjegava unos praznih kalorija.

kolagen u prahu

Vital Proteins koristi isključivo kolagen dobiven iz kože ne-GMO goveda uzgojenih na brazilskim pašnjacima te iz ljuskica divlje ulovljene bijele ribe uz obale Aljaske, a svoje proizvode redovito testira u nezavisnim laboratorijima. Mnoge studije sve više potvrđuju kako je kod odabira kolagena koji ćemo svakodnevno konzumirati od iznimne važnosti sama kvaliteta i čistoća proizvoda koje unosimo u svoj organizam te da je upravo to temeljna odlika onoga u koji možemo imati potpuno povjerenje.

Stavite Vital Proteins na svoju shopping listu

Nemojte čekati da vrijeme učini svoje, već se pridružite onima koji već uživaju u svojem Vital Proteins kolagenu, odnedavno dostupnom i u Hrvatskoj. Sada je pravo vrijeme da se posvetite svom wellnessu i ljepoti. Svoj Vital Proteins kolagen možete naručiti već danas na službenom web shopu gofesch.com/shop i na prvom prodajnom mjestu u zagrebačkom Studiu Stanko, Ulica baruna Trenka 7, te tako učiniti prvi korak prema zdravijem i mlađem izgledu.


Posljednja istraživanja pokazuju da je potrebno uzimati 10 do 15g kolagena dnevno, a ovaj kolagen formuliran je upravo tako da vam pruži najvišu dozu na tržištu do čak 20g uz jednostavno doziranje u skladu s vašim potrebama.


Ne dopustite da vrijeme ostavi traga na vašoj koži - osigurajte svoju dozu kolagena i osjećajte se sjajno iznutra i izvana!

kolagen u prahu

Comments


bottom of page