1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VIJEST KOJA JE SLOMILA SRCA LJUBITELJA MUĆKI

Tragedija u obitelji glavnog glumca

Vijest koja je slomila srca ljubiteljima TV serije Mućke stigla je iz Engleske - Nažalost, jutros imamo stvarno potresne vijesti. Archie Lyndhurst umro je u dobi od samo 19 godina. Archie, sin Nicholasa Lyndhursta, pronađen je mrtav u njihovoj obiteljskoj kući u zapadnom Londonu nakon kratke bolesti. Archie, koji je i sam glumac, glumio je u hit CBBC-ovoj emisiji "So Awkward" kao Ollie Coulton. U emisiji se pojavio zajedno s tatom Nickom. Svu ljubav i najbolje želje upućujemo cijeloj obitelji Lyndhurst, kao i svim njegovim prijateljima i kolegama koji su poznavali Archieja. Takav tragični gubitak. Počivaj u miru - javili su pratitelji glumca Rodneya.

- Jako tužno, šaljem obitelji najbolje želje i ljubav. Tako tužno, želim vam svako dobro. Jako žalosno za čuti. Najdublja sućut cijeloj obitelji - neke su od poruka žalosnih fanova.


Serija Only Fools and Horses postigla je nevjerojatan uspjeh diljem Velike Britanije i svijeta, a ono što se gledateljima uvijek najviše svidjelo bio je prirodni humor Dereka, Rodneya, njihovog djeda i brojnih prijatelja. Uvijek su se znali našaliti na svoj račun, a tijekom cijele karijere preporodaje loših proizvoda, nikad nisu odustali od želje za uspjehom.