1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VIJEST KOJA JE POTRESLA SVE LJUBITELJE IGARA PRIJESTOLJA

Umrla kraljica

Kultna serija Game of Thrones ne samo da je privukla milijune gledatelja diljem svijeta, već je glavne glumce pretvorila u mega zvijezde koje više ne mogu otići igdje, bez da ih se prepoznaje. Emilia Clarkee, glumica koja je utjelovila Majku Zmajeva, odnosno glavnu junakinju čitave serije, sa velikom je tugom objavila - Počivaj u miru, predivna Diana Rigg umrla u 82.godini.

Britanka Diana Rigg glumila je kraljicu Olennu Tyrell, predvodnicu jedne od kuća u Igrama prijestolja. Nažalost, izgubila je bitku sa rakom, nakon što joj je otkriven u svibnju ove godine. Umrla je okružena obitelji, u ljubavi i miru, izjavila je njena kćer.


- Bila je apsolutno predobra u seriji. Baš mi je žao što čujem ovo. Puno ljudi će osjetiti ovaj gubitak. Bila je fantastična u Game of Thrones, nije se dala zaj...kao kraljica. Jedna od mojih najdražih junakinja. Jako divna dama. Nedostajat će nam - komentari su brojnih fanova.


Starija publika pamtit će Dianu i kao Bondovu djevojku, vrlo araktivnu u svojoj ulozi, dok će je Englezi slavi i kao Dame, žensku počasnu titulu koja se dodjeljuje znakovitim umjetnicima i pandam je muškom Sir.