top of page

VESNA PISAROVIĆ USKORO ĆE PROBUDITI VELIKU LJUBAV

Slatko iščekivanje

Vesna Pisarović najavila je prvotno veliki koncert u zagrebačkom Domu Sportova 19.ožujka, no on je zbog mjera o ograničavanju okupljanja prebačen na novi termin 29.travnja. Pod nazivom Probudi mi ljubav, Vesna će u tisućama svojih fanova probuditi sjećanje i ljubav na njene stare hitove, koje svi volimo slušati.

Pjevačica čije hitove i danas pjevamo - Jutro donosi kraj, Da sutra umrem, Neka ljudi govore, Dolje na koljena, Da znaš i brojne druge, ove će godine održati koncert kojem se mnogi raduju već godinama. Vesna je od malena voljela pjevati i svirati, nakon što je sudjelovala u brojnim glazbenim natjecanjima poput Turbo Limash Show i Modri Biser Rovinja, započela je svoju odraslu karijeru kao pjevačica. Pjesme joj je pisala poznata spisateljica Milana Vlaović, a s njome u suradnji Vesna je osvojila brojne prestižne nagrade. 2002. godine pobijedila je na Dori i predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije sa pjesmom "Everything I Want" te osvojila visoko 11. mjesto.


Nakon godina nastupa, Vesna je poželjela fokus staviti na privatni život, te se 2009. godine udala se za Ozrena Pupovca, a zatim otišla studirati jazz, sa kojim je također imala puno uspjeha.

U svojoj 44.-oj godini Vesna će se tako vratiti onoj vrsti glazbe koja ju je i dovela na tron hrvatske glazbene scene, a mnogi joj već predviđaju nove uspjehe - Šteta što je nije dugo bilo. Poseban glas, pojava, karizma. Predivna pjevačica i osoba. Predivna Vesna sretan povratak na scenu. Bravo, Vesna! Svi čekamo Vaš povratak, falili ste. Moja omiljena pjevacica. Nikad zaboravljena. Jedva čekam - poručuju joj brojni fanovi.

bottom of page