top of page

VESELJE U OBITELJI LANE KLINGOR

Pristižu joj brojne čestitke

Popularna kuharica, influencerica i bivša pjevačica grupe E.T. Lana Klingor Mihić, ovih dana ima poseban razlog za slavlje. Sa svojim suprugom, novinarem i PR-ovcem Antom Mihićem, proslavila je 8 godina ljubavi i zajedništva


- 8 godina čiste savršenosti! Sretna ti godišnjica Ante, volim te! - poručila je svom mužu, i ubrzo dobila brojne čestitke poznatih - Što ste slatki. Lipa si ka slika. Još puno lipih godina u ljubavi u srići u svemu šta nosi život. Sretno i dugovječno. Sretna vam 8 godišnjica braka od srca i želim vam još puno godina zajedničkog života da ih provedete najbolje što znate i možete... Svima u family Mihić šaljem puno pozz. Samo dalje u istom ritmu! - poručili su Martina Tomčić, Nina Badrić, Žanamari, Sementa Rajhard, Marija Husar, Karmela Vukov Colić i brojni fanovi.


Uz zajednički biznis i tri kćeri, Mihići se bave i uzgojem pasa, pa tako na njihovom dvorištu uvijek možete vidjeti jednog čistokrvnog ljepotana. Vrijedna Lana dobro je organizirana pa čini se doista stigne puno toga napraviti u svoja 24 sata, a kada je u pitanju briga oko pasa, jednu ju je pratiteljica pitala - Koliko dnevno vremena izdvajate za trening? - 15 min za ring dresuru, 30 min za kondiciju! - odgovorila je svestrana poduzetnica.

bottom of page