top of page

VELIKO SLAVLJE U OBITELJI JACQUESA HOUDEKA

Iznenađenjima nikad kraja!

Slavuj među pjevačima, simpatični Jacques Houdek, proslavio je okrugli 40.rođendan u krugu obitelji, a darovi koje je primio toliko su ga oduševili, da ih je odmah pokazao fanovima. - A na kraju dana...

MALO iznenađenje. A dobro, jedan ćevapčić smijem - našalio se Jacques na svoj račun


- I sve to samo za tebe - pitala ga je kolegica Nina Badrić, dok je Zsa Zsa viknula - Auuuuu. - Sretan rođendan! Evo krećemo prema tebi na večeru! - javila je Nina Martina Korbar, a kada ju je Jacques nakon nekog vremena pitao - Pa di ste???, Nina Martina je smijući se poručila - Rekla je Brigita Houdek da nema više, pa smo se okrenuli nazad. Dođite nam jedan dan.


- Ma počasti se..pa ročkas ti je...večeras se ne broje čevosi, pljeske i ostale delicije. Nije svaki dan 40ti!!! Sretan ti od srca. Primaš goste? Sretan rođendan. Prijatelju mozes danas sta hoces danas je tvoj dan. Daš griz. Isuseee!!! Koliko klope. Rođendan je i možeš ti što god želiš ......life's too short Uživaj! To care... Njam. Nadam se da je bilo i glavnog jela a ne samo ovo. Sve najbolje kolega dragi! Sretan rođendan! Ti si meni baš super - komentirali su mnogi.



A nakon bogatog stola delicija, Jacques je pokazao i drugi posebni poklon - Ma, kak’ si samo pašemo taj Teraninček i ja. Rođendanskim iznenađenjima nikad kraja!!! HVALA na ovom genijalnom poklonu. Hvala vam svima od srca na doista prekrasnim čestitkama i dobrim željama! Volim vas sve!

bottom of page