top of page

VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE U LESNINI

Popusti do 60% na svim odjelima

foto Lesnina

Ususret novoj godini i predstojećem slavlju, Lesnina svoje kupce i ove godine časti s velikim sezonskim sniženjem koje je započelo u svim Lesnina trgovinama. Veliko sezonsko sniženje obuhvaća raznoliki asortiman proizvoda, od sitnica za dom do konkretnih komada namještaja - od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, namještaja za ured, pa sve do komadnog namještaja, kućnog tekstila i dekoracija, pa je na svim odjelima moguće iskoristiti popuste od čak 60 posto.

Ukoliko ste htjeli promijeniti svoj interijer u novoj godini, sada je idealna prilika da to i učinite! Sjedeće garniture i trosjedi s ležajem i sandukom za pohranu, regali za dnevni boravak, kreveti i ormari s kliznim vratima po prigodnim cijenama, unijeti će veliku promjenu u vaš dom. U širokoj paleti proizvoda na sniženju nalaze se i pomoćni stolići, klupice, police, ogledala pa sve do vješalica.

Unesite promjenu i u vašu kuhinju – ponuda velikog sezonskog sniženja uključuje od kuhinjskih blokova različitih veličina do pomagala i setova za jelo. Raznovrsna ponuda setova lonaca, tava, pribora za jelo i različite vrste čaša, samo su dio potrebne opreme kako bi vaša kuhinja bila potpuna.

Dolazi li prinova u vašu kuću ili jednostavno želite promijeniti već postojeći namještaj u dječjoj sobi, ovo je prigoda da iskoristite popuste na dječje krevetiće i komode za previjanje. Veliki je izbor sniženih rasvjetnih tijela, tkanih tepiha, tkanina za zavjese, posteljina i dekorativnih jastučića koji će prostoru dati novi i neodoljivi sjaj, dok će potpuni „make over“ određenih stambenih prostorija stvoriti sasvim novu atmosferu našeg životnog prostora. Kreirajmo dom zajedno >> xxxlesnina.hr


bottom of page