1/1

VELIKO NE! NE MOŽETE ME TO PITATI, REKAO JACQUES HOUDEK

Pjevač nikad neće otkriti jednu informaciju o sebi

- Jako se veselim odgovarati na vaša pitanja, moći ćete me pitati što god poželite na sve ću dati odgovor, jedino me ne možete pitati koliko imam kila, tu tajnu nosim u grob! - poručio je Jacques Houdek svojim fanovima.


- Ovo je najmirisniji čovjek na svijetu. Nakon sati i sati provedenih u studiju, kad su nam se svima pazusi već ukiselili kao da u slobodno vrijeme smrdimo po tramvajima, Jacques miriši kao novorođenče. Trudim se tjednima uhvatit trenutak kad smrdi - NEMA. Ne postoji. Uvijek miriši po svježini. To je njegova supermoć. Uz glas, naravno - izjavila je svojedobno komičarka Andrea Andrassy.

Iako je u javnosti već godinama 'glavna tema' kuloara Jacquesova težina, mnogi ga podržavaju u tome da tu informaciju trajno zadrži za sebe i koncentriraju se na njegove prednosti kao ono zbog čega je postao poznat, a to je njegov snažni vokal.


- Kužimo, kužimo, nebumo te to pitali ne sikiraj se. To nije bitno. Ljudi, pošto je Jacques pjevao u Areni Zagreb s našom hrvatskom divom Doris Dragović, idemo svi zapratite našeg cara i kralja!!! Imaš fantastične singlove kao i sve što izađe iz Jacquesove radionice. Zato ga mi u kvartu i zovemo-nasa beba - poručuju mu obožavatelji.

- “Slavonijo, ‘ko te nije volio, ne zna šta je izgubio!” Moja šunkica je stigla - hvala, tata; hvala, dida! Poklonite jedni drugima i samo slušajte srce - zaključio je pjevač. jacques houdek visina tezina, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, jacques houdek tezina, jacques houdek kilogrami

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1