top of page

VELIKA SNIŽENJA U ARENA CENTRU

Super zimska sniženja

Arena Centar ima baš sve što vam treba za zimski period - impresivnu listu svjetskih i domaćih brendova te naravno super sniženja. Slobodno se prepustite lovu na odlične popuste jer se Arena Centar pridržava svih propisanih mjera zaštite i svojim posjetiteljima osigurava #siguranshopping, poručuju iz zagrebačkog Arena Centra svim svojim kupcima.

Arena Centar najveći je trgovački centar u Zagrebu te nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj. Na tri kata smjestilo se više od 200 trgovina, najbolji brendovi, deset restorana sa širokim izborom jela brze, domaće i egzotične kuhinje, sedam kafića s vanjskim terasama, te kino i kasino. Osim najboljeg shoppinga i zabave, Arena Centar nudi i različite usluge, kemijsku čistionicu, auto praonicu, salon za njegu i masažu te frizerski salon. Uz banku, poštu i Finu tu je i javni bilježnik te nekoliko optika, pa tako u Arena Centru možete platiti račune i poslati paket, ali i provjeriti vid.

Do Arena Centra možete doći svim sredstvima javnog prijevoza, a kako bi komotno mogli uživati u svemu što Arena Centar nudi, na usluzi su vam i ormarići za ostavljanje stvari. Arena Park nalazi se zapadno od Arena Centra te je proširio ponudu destinacije za dodatnih deset trgovina i kafićem s vanjskom terasom. Želite li pronaći svoju omiljenu trgovinu u Arena Centru? Pogledajte preglednu mapu i budite u toku sa odličnim akcijama i najboljim ponudama.

コメント


bottom of page