top of page

VELIKA I MALA DOMENICA NAŠLE SE NA ISTOM MJESTU

Pomakla svoje granice

Domenica je svoj glazbeni put 'zacrtala' najavom velikog koncerta u Areni 2030. godine, a kada je nedavno lansirala i svoju prvu billboard kampanju, nije mogla odoljeti a da ne stane pored svoje velike fotografije - Napokooon velika i mala Domenica na istom mistu - poručila je veselo i dobila brojne pohvale

Nakon što je ples sa zvijezdama i nastupila u tom popularnom TV showu, ovako je opisala suradnju sa kolegom Alanom Walme koji joj je postao pravi prijatelj - Ovo je bilo najlipše putovanje koje nisam mogla niti zamislit, a pogotovo jer sam ga dilila sa Alanom (sve znaš). Pomakla sam svoje granice i to je za mene najveća pobjeda! Toliko sam zahvalna na svemu što sam dobila u ovom showu - ogromnu ljubav prema plesu i cijelom procesu oko njega, a najviše ću ga pamtit po ljudima koje sam upoznala i prijateljima koje sam stekla… Mislim da sam jučer sve rekla, pa se neću previse ponavljat. Hvala svima na velikoj podršci od samog početka i šta ste glasali za nas. Volim vas!

A dok odmara od novih nastupa i novih plesnih izazova, Domenica se sa prijateljicama Mijom Dimšić i Andreom Andrassy uputila u Beč, kako bi uživala na koncertu jedne poznate svjetske glazbenice. - Charlie's angels. Fali vam samo Hana. Jako ste zvrkaste. Super ste. Uživajte - poručili su im fanovi.


Comments


bottom of page