top of page

VEDRANA LINARDIĆ ZA GOSSIP OTKRILA SVOJU DUGOGODIŠNJU ŽELJU

Za jedan posebni grad poručila da ostavlja bez daha

Vedrana Linardić jedna je od najuspješnijih domaćih manekenki, koja je u vrijeme kada je nosila revije i bavila se isključivo modom, proglašena najseksi Hrvaticom. Takav život danas je iza nje, a rođena Riječanka može se pohvaliti i prestižnom diplomom Medicinskog fakulteta. Vedranu smo imali prilike pitati koji su joj najveći poslovni snovi, a koje bi još željela ostvariti?


- Ostvarila sam se poslovno, mada sam tip osobe koja voli promjene i "izlete" u različita područja pa mi je voditeljski posao dugogodišnja želja kao i sudjelovanje u emisiji "Ples sa zvijezdama". Volim ples i to bi mi bio veliki izazov - otkrila je za Gossip.

Sa kojom ste poznatom Hrvaticom (ili više njih) prijateljica i kako je počelo vaše prijateljstvo? - pitali smo lijepu liječnicu - S našim modelom Lorenom Kovač, koja ce ubrzo postati i majka. Upoznale smo se pred 15-tak godina na jednoj reviji i od tad smo prošle zajedno mnoga putovanja, što privatno, što poslovno te imamo bezbroj zajedničkih uspomena. I ono najvažnije, bile smo uvijek tu jedna za drugu tako da sam sretna što ju imam i što naše prijateljstvo toliko traje - zaključuje.

Sa dragom prijateljicom nedavno je uživala i u luksuznom hotelu Bujama, dok je imala priliku pomoliti se u Vatikanu za kojeg je poručila da - ostavlja bez daha.

bottom of page