top of page

VATRENI OTKRILI ŠTO STVARNO MISLE O DOČEKU U ZAGREBU I IZNENADILI MNOGE

Dejan Lovren medu najiskrenijima

Dok je Hrvatska dočekivala svoje proslavljene Vatrene, a svijet ih slavio kao jedne od najlegendarnijih nogometaša svih vremena, oni su svatko na svoj način, pokazali iskreno koliko ih je sve ovo dirnulo i koliko im znači 3.velika medalja po redu. U nastavku uživajte u redu smijeha, redu posebnih izjava i redu zagrljaja!

foto Instagram story

- Dobro jutro svima, još jednom da se zahvalimo na ovom nestvarnom dočeku, vi ste naša motivacija, naš pokretač svega. Bez vas smo ništa. HVALA OD SRCA - poručio je Dejan Lovren, a jedan mu je pratitelj dodao - Još pokupi zlato 2026. i u mirovinu.

- Nisam iz Hrvatske, ali vidio sam kako ste podržali svoju momčad da dođe do polufinala. Nema sumnje da si jedan od najvećih golmana svih vremena! - poručio je nepoznati pratitelj našem Dominiku Livakoviću

- Nema riječi za ovaj povratak kući, dečki su definitivno zaslužili ovu ljubav - dodao je Vedran Ćorluka

- Lijepo li je biti Hrvat! - poručio je svima Joško Gvardiol, a posebno emotivnu i značajnu izjavu dao je izbornik Zlatko Dalić na samom dočeku - Svi koji su uporni, pošteni, vrijedni i trude se, Bog će ih nagraditi! I doista, u njegovoj vjeri leži ključ ove druge velike pobjede.


bottom of page