top of page

VATRENI OTKRILI ŠTO IH NAJVIŠE MOTIVIRA PRED VELIKE NASTUPE

Snažni mindset

Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Andrej Kramarić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Lovro Majer, Borna Sosa, Nikola Vlašić i brojni drugi uspješni nogometaši ovih su dana pod povećalom javnosti. Sve oči usmjerene su na njihovu igru na svjetskom prvenstvu u Katru i gotovo da ne prođe sat vremena, a da najveći mediji ne izvijeste o novostima s treninga, pripremama pred novu utakmicu ili sastavu koji će odrediti Zlatko Dalić.


U mnoštvu informacija, nas su zanimale one malo intrigantnije i pitali smo se - što ove dečke najviše inspirira pred velike nastupe. Odgovore smo morali tražiti diljem interneta, u komentarima njihovih fanova i samim objavama, ali onima koje vidi manji broj ljudi jer su privatnije i intimnije!

- Tri dana - 120 km. Hvala ti Majko Božija za sav blagoslov! U tebe se Gospodine uzdam! - poručio je još u listopadu trener Dalić i tako otkrio kako je vjera jedan od njegovih najjačih pokretača i motivatora. - Mi koji smo hodočastili iz Rame, isto 120 kilometara, najbolje razumijemo osjećaj! Neoposivo! Velik čovjek i ponizan..Bog vas blagoslovio...Svaka čast Zlatko. Neka ti Gospa sve molitve usliši - poručili su mu fanovi, dok su objavu lajkali Toni Cetinski, Ivan Klasnić i Aleksandra Dojčinović.

Dejan Lovren često pokaže svoje emocije i ljubav prema obitelji. Mnogi njegovi sumještani za njega tvrde da je kvalitetan čovjek koji će pomoći svakome. - Djede, bako. Heroj i idol. Hvala vam za sve. Volim vas zauvijek - ispisao je na majicu, koji je nosio tijekom jedne utakmice

Lovro Majer poručio je kako su se njegovi snovi ostvarili dolaskom na Svjetsko prvenstvo, a kolegu iz Maroka Nayefa Aguerda nazvao je bratom.


Luka Modrić motivaciju uvijek nalazi u svojoj obitelji, a sa hashtagom #IznadSvihHrvatska poručuje da će uvijek ostaviti srce na terenu - Teška utakmica, ali ostajemo pozitivni I fokusirani na sljedeće utakmice! - poručio je kratko i dodao da su svi spremi za dalje.

Ivanu Perišiću obitelj je kaže prije svega, a ovo je jedna od najposebnijih fotografija koje je podijelio sa javnosti

- Još godina Kovačića vau, jedva čekam da te vidim u 30-ima... druga verzija Modrića - poručio je jedan pratitelj Mateu Kovačiću, koji je ovoga proljeća proslavio 28. Nerazdvoje Kovačića i Modrića veže i međusobno kumstvo, a Mateo se često pohvali kako su mu zajednički trenuci sa Lukinom obitelji uvijek nezaboravni. - Modrić je za Kovačića kao otac, ujak, brat i srodna duša - dodao je šaljivo jedan njihov fan.

A koje poruke nam iz Katra šalju naši poznati? TV voditelj Frano Ridjan ponosno je pokazao majice sa svojim imenom, dok je najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll oduševila haljinom na kockiceComments


bottom of page