top of page

VATERPOLISTI VK MEDVEŠČAK POVODOM MOVEMBERA SKINULI SVE OSIM BRKOVA

Mjesec u kojem je sve u znaku muškog zdravlja

I dok su hrvatski vaterpolisti na Olimpijadi 2008. godine zadržali brkove za sreću i u čast treneru Ratku Rudiću, igrači Vaterpolo kluba Medveščak svoje su brkove odlučili zadržati iz jednog potpuno drugog razloga - povodom još jednog Movembera. Mjesec u kojem je sve u znaku muškog zdravlja, podržali su kroz već dobro poznatu Philips kampanju #DajZabrij na zdravlje kojoj je glavni cilj podsjetiti muškarce na važnost preventivnih pregleda testisa.

Poznata je stvar da mnogi natjecateljski plivači i vaterpolisti uklanjaju gotovo sve dlake na tijelu pa ne čudi da su ove godine Philips OneBlade i klub sa Šalate odlučili surađivati. Osim što jedan od najpopularnijih brijačih aparata uspješno skida dlačice s brade, pazuha, prsa, nogu, on je i sjajno rješenje za lako ‘rješavanje‘ dlaka i na najosjetljivijim dijelovima tijela koje u ovom mjesecu svakako treba samopregledati.

Činjenica da je uređaj vodootporan posebno je oduševila momke koji u bazenu provode svaki svoj dan.

Ispred fotoobjektiva fotografkinje Marine Rendulić snašli su se sjajno i pokazali svoje novo lice – s uređenim dlakama, stiliziranim frizurama i hrabrim brkovima. ‘Važno je pričati o raku prostate i raku testisa, isto kao i o mentalnom zdravlju muškaraca koji se možda bore s tim teškim bolestima. Sve se poklopilo i vrlo rado su momci postali modeli na jedan dan’, ispričao je Zoran Curiš, trener i predsjednik zagrebačkog kluba Medveščak koji je kroz godine postojanja odgojio i velik broj reprezentativaca, koji na velikim međunarodnim natjecanjima osvajaju medalje za Hrvatsku. Među njima i Luka Tkalčec, Bojan Car, Paško Brajković, Nikola Miljak, Nikola Šimunović i Antonio Gavranić te olimpijac Pavo Marković.


Podsjetite svoje muškarce na važnost samopregleda testisa. Vrijeme je da zabrijete na zdravlje i to nastavite činiti kroz cijelu godinu.Comments


bottom of page