1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

VANNINE SESTRE BLIZANKE

Tri ljepotice

- Nekako si utvaram da mi nude makeup stoji, pa imam sreću da je moja šminkerica takav majstor - izjavila je nedavno lijepa pjevačica Vanna i pokazala kako joj stoji novi look. Glumica Nataša Janjić odmah joj je odgovorila sa - Daaa, stoji ti ovakav make-up, dok su brojni fanovi dodali - Super ti stoji. Super žena. Predivna kao i uvijek. Super... koliko žena bi ovako htjele izgledati. Stoji vam prekrasno, bolje nego jaki večernji make up. I evo jedan kompliment koji sigurno niste nikad dobili. Ja sam isto svjetle puti i prirodna plavuša i moj suprug mi je rekao da bi volio kad malo dođem u neke godine da izgledam i nosim se kao Vanna...prirodna, decentno zavodljiva i jednostavna žena. To je i za mene prava ljepota...Wooooow! Kakve oči! My angel. Lako je tebe sredit kad si zgodna.

A povratkom u 'novo normalno' kada su druženja i koncerti sve češći, Vanna se nedavno našla u društvu dviju kolegica - Albine Grčić, naše nedavne predstavnice na Eurosongu i Jelene Žnidarić poznatije kao Zsa Zsa. Jelena je u svom stilu uz fotografiju dodala - Vannino dodatno dvoje djece ili one of the sisters?! Dvoumim se! What do u say? btw orange is the new black! I objavom razveselila fanove obje kolegice.


- Možda sestre. Ljepotice sve. Najdivnije ste mi! Sestre blizanke. A šta ste slatkeeee. Tri dive - komentirali su mnogi i zajedno se složili kako je posebno vidjeti kolegice u ovako dobrim odnosima. 50-godišnja Vanna doista izgleda fantastično i može 'parirati' linijom puno mlađim kolegicama. A po pitanju novih hitova, također je i dalje jedna od vodećih pjevačica u Hrvatskoj. Njen posljednji hit Puna memorija ima više od milijun pregleda.