top of page

VANNA ZAVRTILA BOKOVIMA, PETKO JE POKUŠAO PRATITI

Veselo u Dalibor Petko Showu: Vanna se zaigrala, a Stavros repao

Vanna vrtila hula hop i priznala: Nakon Eurosonga mislila sam da više nikoga na interesiram Ovogodišnja dobitnica Porina za najbolji pop album, Vanna, nagradu je osvojila nakon punih 20 godina. Imala sam dosta vremena odbolovati sve nedobivene Porine. Nek' se javi netko tko je čekao duže od mene, kroz smijeh je rekla dobro raspoložena pjevačica, gostujući u Dalibor Petko Showu.

Posebno joj je drago, kaže, što je nagrađena za album Izmješane boje, za koji je napisala većinu pjesama. Ona aktualna, zove se Loš trenutak, pa se Vanna prisjetila nekih od najlošijih trenutaka karijere. U kategoriju najgoreg trenutka na pozornici prisjetila se pada kad je bila u četvrtome mjesecu trudnoće. Bio je to moj prvi Lisinski. S tada još tajenom trudnoćom s Janom, uspjela sam pasti preko monitora. Iako se koncert snimao, taj trenutak na sreću nije ostao zabilježen, kaže Vanna.

Bilo je trenutaka i kad je razmišljala ima li smisla njezina daljnja karijera. Bilo je to nakon Eurosonga, na kojem su svi iz nekog razloga mislili da ćemo pobijediti. Mi smo bili solidni deseti, ali se to tretiralo kao neuspjeh. Po povratku iz Kopenhagena, stigao je i moj album. Radili smo promociju na koju je došlo jako malo ljudi i medija, i ja sam shvatila da više nikog ne interesiram. To mi je bio jedan od udaraca i ta kazna je trajala još dosta dugo. A takvih je bilo još jako puno, kazala je Vanna.

Voditelj Petko dao joj je još jedan zadatak: vrtiti hula hop. Naglasak je na struku, savitljivosti, brzini i ritmu. Kao čagica, a ja sam u tome odvratna, duhovito je rekla, no ubrzo i pokazala da joj ni danas nisu strane vještine koje je imala kao djevojčica.

Stavros repao Edu Maajku i Tram 11

Na ovogodišnjem CMC festivalu, Jasmin Stavros izvest će pjesmu Moja Marina, autorice Antonije Šole. Stavros je pjesmu predstavio premijerno u Dalibor Petko Show-u.

Pitala me žena prije nekih deset godina, kad ću u mirovinu. No ja kad bih otišao u penziju, jednostavno bih ostario, rekao je vječno mladi Staki koji ne posustaje od novih izazova. Tako u novoj pjesmi repa na španjolskom jeziku. I moja sljedeća pjesma ima rep dio, pa se možda prebacim u repere, smijao se Stavros što je ponukalo voditelja Petka da pjevaču da reperski zadatak. Staki je morao odrepati Prikaze Ede Maajke, Ne može Vojka V i Hrvatske velikane Tram 11. Izazov je dobro zabavio pjevača, ali i gledatelje ispred televizora.

YouTube linkovi:

Vanna loši trenuci https://youtu.be/C2__aDp7G9k

Stavros reperski zadatak https://youtu.be/xbinnGBoQD0

jasmin stavros najnovije vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, vanna najnovije vijesti

コメント


bottom of page