1/1

VANJA HALILOVIĆ U ZAGRLJAJU PODUZETNIKA

Vanja Halilović i poduzetnik pokazali koliko su zaljubljeni

Bivša 36-godišnja televizijska voditeljica Vanja Halilović i poduzetnik Frane Barbieri pokazali su koliko se i dalje vole, nakon više od 9 godina veze.

Ljubavna veza ovog para započela je davne 2012.godine, nakon dvije godine prijateljstva. Danas oboje uživaju u svojim poslovima, a Vanja često snima modne kampanje za različite brendove. Nekada smo je gledali kako vodi loto, ali ubrzo nakon TV karijere diplomirala je politologiju i posvetila se obiteljskom životu.


- Sve bi bilo bolje kada bi više ljudi bilo poput vas. Predivni ste. Čestitamo na toliko godina ljubavi, to je rijetko danas - poručili su im pratitelji.

Ovoga ljeta Vanja je pokazala kako i dalje uspjeva održavati svoju liniju te izgledati besprijekorno u kupaćem kostimu. Izbor kostima podsjetio je na slavne Baywatch djevojke, koje su u popularnoj seriji žarile i palile gledatelje malih ekrana. tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti, vanja halilovic i frane barbieri