1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

UŽIVANJE U ILIRIJI BIOGRAD

Ako vam je želja uživati, uživati, i još malo uživati, dođite u Biograd na moru

Vaša želja je uživati, uživati, i još malo uživati? Dođite u Biograd na moru jer su tu Hoteli Ilirija koji će Vam rado ispuniti tu želju!


Paket uključuje smještaj u Ilirija Hotelu, usluge u Salvia SPA medical wellness centru, individualne vježbe fizioterapeuta i brojne druge pogodnosti. Doznajte više o wellness relax paketu

Biograd na Moru


Ako postoji mjesto na jadranskoj obali koje treba posjetiti i istražiti zbog njegove ljepote i idealnog položaja, onda je to svakako Biograd na Moru. Smješten je u Pašmanskom zaljevu, nedaleko Zadra s lijepim plažama, borovim šumama i sunčanim uvalama. Ono što Biograd na Moru čini izuzetnom destinacijom je njegovo prirodno okruženje, blizina Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Krke, te Parka prirode Vransko jezero.


Biograd na Moru je poznata destinacija nautičara čije je odredište Kornatski arhipelag. Regate, škole jedrenja ili ronjenja i druge nautičke akrtivnosti organizirane su kroz cijelu godinu. Marina Kornati u Biogradu na Moru ima oko 500 priveza na moru i 200 na kopnu. Dođite u ovaj prekrasan grad s toliko doživljaja na korak blizine!

Hoteli i Vile Ilirije


Smješteni na samoj obali mora, u centru Biograda na Moru, na korak do plaže i zabavno-rekreativnog centra, u Filip Jakovu te drevnoj Polači, hoteli i vile Ilirije nude jedinstveni doživljaj Dalmacije te Mediterana.

U okruženju hotela i vila možete uživati u prizorima mora, sunca i kamena, dok u agroturizmu možete osjetiti luksuz i doživljaj drevnih starohrvatskih vremena kroz jedinstveni ambijent te autohtone i izvorne jelovnike.


Na jednom mjestu pronađite idealne uvjete za obiteljski odmor i aktivni odmor uz atraktivne sportove, izlete i izazove, opuštajući odmor uz duge šetnje, nautičare, ali i za poslovne seminare, bankete i team building za tvrtke. Tu smo za vas! ilirijabiograd.com