top of page

UŽIVAJTE UZ 5.CORONA SUNSET SESSIONS

Na krovu Zagrebačkog plesnog centra

Corona Sunsets Sessions
foto Corona Sunset

Zagrebačko ljeto i ove godine počinje otvorenjem događaja koji se željno iščekuje svake godine! Corona Sunsets Sessions 25. lipnja dolazi na krov Zagrebačkog plesnog centra u Ilici 10, lokaciju na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad. Osim što se slave topli dani i duže noći, ove godine hladnom se Coronom nazdravlja jubilarnoj, petoj sezoni globalno poznatog eventa u metropoli.


Hladna Corona s kriškom limete u ruci i „čagica“ uz DJ ritmove recept su za savršeno ljeto u gradu, after work osvježenje ili romantično druženje. Više od mjesec dana u ovom pop up baru moći će uživati svi Zagrepčani, ali i turisti koji već osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrdit samo jedno – ostati ljeti u gradu uopće nije loša ideja.


Najinstagramičnija destinacija u gradu opet neće iznevjeriti. Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje i posebno dizajnirana klupica za fotkanje tek su dio nevjerojatnog uređenja ove zelene oaze u koju baš svi moraju pobjeći, pogotovo na pivo uz krišku limete ili signature Corona koktele. Plaža i more s hladnom Coronom u ruci nikada nisu bili bliže, baš kao i stvaranje novih ljetnih uspomena i anegdota. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions svoje slavljeničko izdanje počinje 25. lipnja, a završava 1.kolovoza. Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici

bottom of page