1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

UŽIVAJTE UZ 5.CORONA SUNSET SESSIONS

Na krovu Zagrebačkog plesnog centra

Corona Sunsets Sessions
foto Corona Sunset

Zagrebačko ljeto i ove godine počinje otvorenjem događaja koji se željno iščekuje svake godine! Corona Sunsets Sessions 25. lipnja dolazi na krov Zagrebačkog plesnog centra u Ilici 10, lokaciju na koju se bježi od vrućine gradskog asfalta i uživa u nevjerojatnom pogledu na grad. Osim što se slave topli dani i duže noći, ove godine hladnom se Coronom nazdravlja jubilarnoj, petoj sezoni globalno poznatog eventa u metropoli.


Hladna Corona s kriškom limete u ruci i „čagica“ uz DJ ritmove recept su za savršeno ljeto u gradu, after work osvježenje ili romantično druženje. Više od mjesec dana u ovom pop up baru moći će uživati svi Zagrepčani, ali i turisti koji već osvajaju grad. Upijanje zadnjih zraka sunca prije čarobnog zalaska svima će potvrdit samo jedno – ostati ljeti u gradu uopće nije loša ideja.


Najinstagramičnija destinacija u gradu opet neće iznevjeriti. Neizostavne ležaljke, vreće za chillanje i posebno dizajnirana klupica za fotkanje tek su dio nevjerojatnog uređenja ove zelene oaze u koju baš svi moraju pobjeći, pogotovo na pivo uz krišku limete ili signature Corona koktele. Plaža i more s hladnom Coronom u ruci nikada nisu bili bliže, baš kao i stvaranje novih ljetnih uspomena i anegdota. Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, Corona Sunsets Sessions svoje slavljeničko izdanje počinje 25. lipnja, a završava 1.kolovoza. Događaj koji se ne smije propustiti otvoren je svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici