top of page

USKRS U DOMU MARIJE HUSAR RIMAC

Pjevačica pokazala drugog sina

Marija Husar Rimac danas je posvećena obitelji i duhovnoj glazbi, dok je do 2005. pjevala u najpopularnijoj domaćoj girl skupini Divas. Cure su zajedno imale tisuće nastupa i brojne uspjehe, a i dan danas pamtimo njihove hitove Da ili ne, Oprosti mi, kao i Sexy cool. Najljepša vijest koju je Marija podijelila sa javnosti bila je ona da je ostala trudna, u svojoj 46-godini života, a kada se njezin sin Niko pred 2 mjeseca rodio, njena se najveća želja ostvarila

Marija i njen suprug Vjeko Rimac već su roditelji 6-godišnjeg dječaka Ivana, koji je tako postao veliki brat. Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Marija je otvorila vrata svog stana i pokazala kako će njena obitelj proslaviti Uskrs. Uz bogati blagdanski stol, maleni Ivan ponosno je držao pisanice, dok je Niko spavao u maminom naručju. Zidovi Marijine dnevne sobe krase lijepo uokvirene slike brojnih svetaca, dok je u središnjem dijelu postavljena velika slika Isusa na križu. Cijeli boravak uređen je modernim detaljima, u bijelo sivim tonovima.


- Mir dok vas gledam, bravo draga - poručila je Mariji kolegica Ivana Plechinger, dok je Minea dodala - Ljubav. - Ajme kako ste mi pozitivno svjetlo, u moru teških priča. Uvik mi je toplo oko srca kad ti vidim post. Sretni vam i mirni blagdani - izjavila je glumica Ana Gruica, dok je Marijina bivša kolegica iz Divasica, Martina Štritof bila posebno emotivna - Mare srce mi je puno k’o kuća zbog vas! Lajkove i srčeka sretnoj su obitelji poslale i Nina Badrić, inače Marijina vjenčana kuma, Karmela Vukov Colić, sestra Ivana Husar, Martina Tomčić i Nataša Janjić.


Kada je pred porod oprema dječju sobu, Marija je ovako dočekala opremu i igračke - Stigla nam je oprema za bebicu - poručila je, sretnija no ikada.

bottom of page