top of page

UŠAO U KUĆU NIVES CELZIJUS I NAPAO JE

Nives u totalnom šoku

Šoku koji je doživjela na svojoj terasi u Podsljemenskoj zoni, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) nije se ni najmanje nadala. Dok je pokušavala uloviti malo boje i osunčati noge, prijatelj i kolega Dalibor Petko došuljao joj se skroz blizu i zalio je kantom hladne vodeUbrzo ga je počastila lavinom psovki i pogrdnih riječi, a on se samo slatko nasmijao, pokazavši u kameru dva uzdignuta palca - Ma jel ti to snimaš? - zavriskala je Nives na Petka, a snimka je postala viralna

Cijela stvar započela je još pred 3 godine, kada je Nives prva pošpricala Petka sa flašom vode, a nakon toga ga pustila da s luftića padne u more. Dalibor je smišljao osvetu polako i sa stilom, a ovako je prokomentiralo polijevanje - Osveta se servira hladna, a najbolje je to napraviti s hladnom vodom.


- Haha, i nakon tog dana, Petku se gubi svaki trag....Ali bijes u očima kad je skužila da to još i snimaaaššš. Čuvaj ju ko oči u glavi jer te ostavila na životu. Genijalno odrađeno Petko. Tako se budi na brzinu. Znači, CMC traži novog voditelja, Dalibor Petko nestao bez ikakvog traga. Vrh luudosti. A stvarno si frend...vjerujem da ti neće ostati dužna. Zločest si baš!!! Da znaš! Nives uz tebe smo! Sad na redu bolja spačka. Petko bome čuvaj se. Toooo, Dalibor von Zorrooooo - poručili su Petku njegovi fanovi, dok mu je Nives dala do znanja da se neće izvući tako lako - Naravno jasno vam je i da će gospon sa snimke biti propisno kažnjen. Ideje i prijedlozi su dobrodošli. Pamti pa vrati. I Petko, razmisli dobro kada te sljedeći put pozovem negdje.

Comments


bottom of page