top of page

URŠULA TOLJ PRONAŠLA SAVRŠENO UDOBNE CIPELE U TIMBERLANDU

U jednom je trenutku i zaplesala od sreće

timberland nova kolekcija
foto Timberland

TV urednica, producentica i spisateljica Uršula Tolj gostovala je u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote i oduševila se izborom cipela u trgovini Timberland. Dobro je pregledala novu kolekciju sandala za žene i u jednom trenutku čak i zaplesala. - Ja volim pete. A pazi pete, a udobne tako da kao da ni nije peta! - uzbuđeno je rekla voditelju Bojanu Jambrošiću, koji je pohvalio njezin stil.

Uršula je u ostatku emisije uživala u beauty trenucima salona La Camilla, gdje traju pripreme tijela za ljeto, te u njihovim vrhunskim aparatima za lasersko zatezanje kože i smanjenje obujma. U Poliklinici Ribnjak pažljivo je pogledala cijelu kliniku koja nudi medicinske i estetske usluge. Za koju se uslugu odlučila, pogledajte na službenom Youtube kanalu u bilo koje vrijeme.

Ručak u restoranu Food Garden bio je oduševljenje za simpatičnu urednicu i ekipu Celebrity emisije, a Tvornice naočala dodatnu ju je razveselila sunčanim naočalama. Za kraj dana Uršula je posjetila Witrina trgovinu hrvatskih proizvoda, gdje je uživala u posebnim delicijama.

Comments


bottom of page