top of page

U ZAGREB STIŽE FESTIVAL PASA SVIH RASA

Postajemo mala metropola za pse

festival pasa svih rasa

Zagreb ove jeseni po prvi puta postaje mala metropola za pse! Omiljeno zagrebačko zeleno „šetalište“ pasa, Trg dr. Franje Tuđmana, 7. i 8. listopada pretvorit će se u nešto puno veće i zabavnije za najslađe njuške. Festival pasa svih rasa priprema dvodnevno druženje, zabavnu i edukativnu manifestaciju s vrlo važnom porukom i ciljem - udomljavanjem životinja.


Pod generalnim pokroviteljstvom branda ZOOCITY, četveronožne ljubimce i njihove vlasnike dočekat će veliki poligon od 100m2 na kojem će treneri pasa raditi vježbe i treninge s psima te brojne aktivnosti i sadržaji poput „grooming“zone i korneri za fotografiranje na koje nitko neće ostati imun.

festival pasa svih rasa

Prvi ovakav festival u Zagrebu priprema brojna iznenađenja za posjetitelje, a brojni brandovi i proizvođači predstavit će svoje proizvode – od hrane i dodataka prehrani za pse do higijenskih potrepština i neizbježnih asesoara no najveći će se fokus staviti na izlagačke pozicije udruga koje promiču udomljavanje. Psi koji su trenutno na čuvanju kod volontera na ovoj će dvodnevnoj manifestaciji potražiti svoj „forever home“ pa su na popularnom Tuđmancu svakako dobrodošli i svi oni koji još nemaju ljubimca, a već duže vrijeme razmišljaju o tome.

festival pasa svih rasa

Projekt možete podržati i samim dolaskom te pričanjem o humanom činu spašavanja napuštenih životinja, a prolaznici koji samo obožavaju biti u društvu pasa dočekat će veliki food court kao glavno mjesto druženja uz DJ nastupe. Na samoj pozornici, u centralnom dijelu prostora, tijekom dana će se održavati prezentacije i radionice. Profesionalci će svim zainteresiranima pokazati kako pravilno njegovati zube, dlaku i nokte svoga psa, kako raditi domaće pseće kolačiće, kako psa naučiti trikove i još puno toga.

festival pasa svih rasa

Kako izabrati psa po mjeri? Koji su novi pristupi u prehrani pasa?

Kako ih odgojiti, zašto udomiti psa te kako utječu na razvoj djeteta – tek su neka od pitanja na koja će se odgovoriti na ovom jesenskom vikendu posvećenom svim njuškama, a da ne ostane sve samo na ozbiljnim temama, osmišljen je posebni zabavni program, točnije izbor za najveselijeg psa i natjecanje u spretnosti. Na jednom mjestu će se tako naći proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari, prihvatilišta, treneri, groomeri, „slastičarnice“ za pse, hoteli za pse i ostali ljubitelji pasjeg svijeta. Svim ljubiteljima životinja, budućim vlasnicima pasa, kao i klincima, psi poručuju „vau vau, vidimo se“! >> festivalpasa.hr

festival pasa svih rasa

bottom of page