top of page

TVOJA OPTIKA ODUŠEVILA IZBOROM ANU RUCNER

Lijepoj violončelistici lijepo stoje svi okviri, ali jedan je bio presudan

Ovaj tjedan u Celebrity makeoveru by Abeceda ljepote uživala je prekrasna violončelistica Ana Rucner. Pravi makeover Ani su napravile dame, Brankica i Vivian u svom salonu u samom centru Zagreba. Za sve koji trebaju zabljesnuti za važan događaj, ovo je pravo mjesto koje ima sve u jednom dolasku - i makeup i frizuru i tretmane lica i unikatnu garderobu.

Ani smo zatim vodili u optiku na istoku Zagreba - Tvoju Optiku, koja nas je iznenadila svojom bogatom ponudom, interijerom i educiranim osobljem. U jednoj od većih zagrebačkih optika Ana je napravila pregled vida, te izabrala sunčane naočale. - Ja sunčane naočale nosim i kada je oblačno - poručila je uz osmijeh i dodala kako će za sebe odabrati one sa tamnim, okruglim okvirima - Blago tebi kada imaš lijepo lice, pa ti sve dobro stoji! - rekao joj je uz osmijeh voditelj Bojan Jambrošić.

Svaka žena obožava cipele, pa nismo mogli odoljeti da Anu ne odvedemo u Hoegl koji uskoro slavi 10 godina rada. U restoranu nam je Ana ispričala sve o pripremi svog već tradicionalnog koncerta u Dubrovniku, a kako je to sve izgledalo pogledajte u samo TV emisiji ili na službenom YouTube kanalu.

bottom of page