top of page

TURSKI GLUMAC AKIN U ZAGRLJAJU ATRAKTIVNE BRINETE

Gdje je djevojka Sandra?

Trenutno najpoĆŸeljniji turski glumac, 30-godiĆĄnji Akin AkinözĂŒ ĆŸari i pali gdje god se pojavi, a tako je bilo i na posljednjem eventu, gdje se druĆŸio sa brojnim atraktivnim kolegicama. Zgodna brineta na fotografijama je pored njega osvanula dvaput, ĆĄto su primijetili brojni fanovi

Slučajnost ili ne, Akin je svoju slavu stekao putem turskih sapunica, a trenutni glumi u seriji Ljubav osvetnika, s kojom se popeo na vrh 'vrućih' glumaca u Turskoj. Zbog iznimno dobrog izgleda i atraktivne crne brade Akin slovi kao ljubitelj ĆŸena, dok čak 2,6 pratiteljica uzdiĆĄe za svakom njegovom fotografijom koju objavi.


Akin je, kaĆŸu upućeni, prilično oprezan kada su u pitanju druĆĄtvene mreĆŸe te pomno pazi ĆĄto će objaviti. Turski mediji piĆĄu da je u dugogodiĆĄnjoj vezi sa 26-godiĆĄnjom Sandrom Pestemalciyan, inače marketinĆĄkom stručnjakinjom, a navodno je izjavio i kako smatra da je upravo ona prava ĆŸena za njega. Ipak, joĆĄ nije objavio nijednu sluĆŸbenu fotografiju sa djevojkom, a jedinih par zajedničkih koje se mogu pronaći su one fotografirane od strane fanova.

turski glumci, turske sapunice, turske sapunice glumci, turski glumac akin


bottom of page