1/1

TUGA PREMINUO POZNATI GLUMAC OD KORONA VIRUSA

U bolnici je bio čak 3 mjeseca!

Američki glumac Nick Cordero (41), u nas najpoznatiji po ulogama u TV seriji Zakon i red: odjel za žrtve, preminuo je od posljedica oboljevanja od korona virusa. Nakon što čak 94 dana borio za život u bolnici u New Yorku, Nick je nažalost umro. Za sobom je ostavio suprugu Amandu i jednogodišnjeg sina Elvisa

U vrlo lošem stanju bio je od travnja, kada je smješten na odjel intenzivne njege s upalom pluća. Uslijed komplikacija, liječnici su mu morali amputirati jednu nogu, no supruga je dugo vjerovala u njegovo ozdravljenje, a brojni prijatelji i kolege slali su mu poruke podrške. Poruku ozdravljena poslao mu je i prijatelj, glumac Sylvester Stallone - Nick, ti imaš um tigra i veliki talent. I zato samo nastavi udarati!, poručio mu je slavni Sylv. Nažalost, Nick nije uspio preboljeti virus.

- Bog ima još jednog anđela na nebu. Moj najdraži je jutros preminuo. Srce mi je slomljeno i ne mogu zamisliti život bez njegove svjetlosti. Hvala doktorima punim razumijevanja. Danas, dok je umirao, molili smo se i pjevali njegovu omiljenu pjesmu, 'Live your life'. Borio se kao lav. Volim te zauvijek, moj slatki čovječe - napisala je tužna Amanda.