top of page

TRUE GUM ŽVAKAĆE GUME NOVE GENERACIJE

Potpuno biorazgradive, bez glutena i pogodne za dijabetičare

true gum žvakaće
foto True Gum

Kreativci u Danskoj odlučili su napraviti posve drugačiji prehrambeni proizvod i u tome uspjeli. Jacob, Peter, Zabrine i Mortena napravili su biorazgradivu gumu za žvakanje koja je pogodna i za vegane te dijabetičare. True Gum žvakaće su gume nove generacije, koje već pronalaze put do brojih ljubitelja žvakaćih guma.

Zašto će vam se svidjeti

True Gum su žvake zaslađene ksilitolom koje u sebi ne sadrže plastiku te su posve bezopasne i za ljude i za prirodu. Nastale su u kućnoj radionici, a danas se proizvode u tvornici nedaleko Kopenhagena. Od nedavno, može ih se kupiti i u Hrvatskoj i to u DM trgovinama, Konzumu, te brojnim specijaliziranim trgovinama zdrave hrane.

Dodatne posebnosti

Svi oni koji moraju jesti samo gluten free hranu i slastice, sa True Gum žvakaćim gumama mogli bi doći na svoje. Osim što ih krasi vrhunska kvaliteta, dolaze u šest jedinstvenih okusa, od slatke maline, limuna i trešnje do jake mente, a također i nose oznaku bez glutena. Dodatna pogodnost im je i da su prva certificirana žvakaća guma bez palminog ulja.

- Ja bih volio kiwi okus. Jako mi se sviđa žvakati Tru Gum. Podržavam različitosti. Moje kutije su uvijek prazne jako brzo jer su stvarno dobre. Napravite veća pakiranja. Odlični okusom - samo su neki od komentara brojnih zadovoljnih kupaca.

bottom of page