1/1

TROJAC IZ BRAKA NA PRVU UŽIVA U VOĆNJAKU

Zanimljivo je vidjeti tko je od kandidata ostao prijatelj

- Jedan sasvim običan par, koji se samo upoznao na neobičan način...Hvala svima na potpori - izjavio je Adam Kromer, najpoznatiji samac iz RTL showa Brak na prvu, koji sada ima i ljubav i bebu na putu. On i Gordana Marelli prošetali su voćnjakom, a pridružio im se i Luka Budak, koji ih je s guštom fotografirao u kako ekskluzivno doznajemo - u svom voćnjaku

- Samo treba shvatiti da je to show i sve će biti u redu. Samo se vi volite, sve drugo je nebitno. Drago mi je zbog vaše ljubavi. Ljubav je uvijek lijepa. Samo se pazi sestre. To je vaš život. Sretno ali vrijeme će pokazati je li to ljubav ili splet okolnosti koji je završio trudnoćom ali i u tom slučaju sretno. Zasigurno ste povezami do kraja života ovako ili onako. Moja prva rečenica kada je počeo show je bila: Bože, jedini koji si odgovaraju su Adam i Gordana, po karakteru. Sretno ljudi. Pustite ljude nek pričaju a vi se samo volite volite, jer to i je smisao one emisije a i života na kraju krajeva - pronaći ljubav i biti sretan. Sretno u vašem novom poglavlju života - poručili su Adamu i Gogi brojni fanovi.


A Luka je podijelio fotografiju svih sudionika 1.sezone showa Brak na prvu i dao prilično žestok komentar

- Dame i gospodo završila je jedna nezaboravna priča, hvala vam svima na gledanju i nadam se da smo vas zabavili, nasmijali i rasplakali. Vjerujem da ste se i vi kao i ja NADALI drugačijem raspletu priče, ali kako to inače u životu bude, a i kako mi ljudi volimo reći za NADU “Nada je k***a”. Zaključak svega je, ne nadajmo se nego živimo punim plućima i dozvolimo da nas život sam iznenadi. Vjerujte mi mene jest.

Budite sretni, Luka - poručio je znakovito. brak na prvu gordana i adam, brak na prvu gordana trudna

Recent Posts

See All
gossip@kreativna-vjeverica.com   091-7520-610
Gossip celebrity news, Kreativna Vjeverica Media Group

© 2021. Powered by Kreativna Vjeverica