top of page

TRIP.COM OD SADA ZALJUBLJENICIMA U PUTOVANJA NUDI AI POMOĆ

Pitajte TripGen chatbot o svom budućem putovanju

Trip.com pokrenuo je TripGen, chatbot dizajniran da putnicima pruži pomoć uživo putem vrhunske AI tehnologije. Trip.com je implementirao ovu tehnologiju kako bi korisnicima omogućio primanje prilagođenih putnih ruta, itinerera i savjeta o rezervaciji putovanja u stvarnom vremenu na svojoj platformi.


Novopokrenuti potrošački alat nastoji putovanja učiniti pristupačnijim nego ikad sa svojom strategijom aplikacija sve u jednom. Trip.com već dugo nudi personalizirana sveobuhvatna rješenja za pretraživanje dizajnirana da zadovolje potrebe putnika za najboljim letovima, hotelima i turističkim vodičima, a sada je podigao ovu mogućnost pretraživanja jedan korak dalje s naprednim chatbotom koji se temelji na kontekstu integriranom obradom prirodnog jezika (NLP). Korisnici mogu postavljati složena ili nejasna pitanja i dobiti točne odgovore koji su im potrebni kako bi "Generirali svoje putovanje iz snova".

trip.com
foto trip.com

Donošenje odluka prije putovanja prva je prepreka za većinu ljudi, sa pitanjima poput: Kamo da idem? Što da napravim prvo? Gdje da odsjednem? Koji mi je plan puta? Koliko će me to koštati? i tako dalje. TripGenov chatbot omogućuje korisnicima da unesu sva svoja pitanja vezana uz putovanja i primaju trenutne prijedloge za odluke prije putovanja i aranžmane tijekom putovanja, od letova i hotela do prijevoza i obilazaka, čineći cijeli proces ugodnim i bez stresa.

Amy Wei, viša direktorica proizvoda u Trip.com grupi i vlasnica proizvoda tvrtke TripGen, podijelila je svoje iskustvo kao česta putnica - Vrijeme je dragocjeno, ali planiranje uvijek oduzima mnogo vremena i stresno je. Toliko je informacija dostupno korisnicima, a često su i neodoljive. Kao putoholičar koji je posjetio više od 40 zemalja, potpuno suosjećam s poteškoćama drugih putnika u pripremi za putovanje.


S tehničke strane, TripGen je integrirao OpenAI API, koji je razvio ChatGPT na temelju GPT (Generative Pre-trained Transformer) arhitekture. U budućnosti ćemo razmotriti druge alternative modela NLP-a i nastaviti s našim putovanjem kako bismo putnicima pružili vrhunsko iskustvo proizvoda. Pokušajte i sami i napravite savršeni plan za svoju sljedeću avanturu >> trip.com

bottom of page