1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TRČALA U SPAVAĆICI PREKO ZELENOG VALA

Spisateljica otkrila najstrašniji trenutak nakon potresa

Spisateljica i producentica Jelena Veljača (39) doživjela je, poput mnogih, nedavni potres vrlo emotivno, a najviše se uplašila za sigurnost svoje jedinice, 4-godišnje kćeri Lene Miše - Trčala sam nakon potresa preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. Ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila. Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno - izjavila je Jelena.

- Ja sam istrčala danas u Sisku bosa sa doslovno polu-golim djetetom u naručju uspila sam povući deku s kreveta i išla sam se ljuljat na ljulju pa šta Bog da...dok ovo tipkam još se mislim jel ovo moguće...ne ponovilo se! U mislima, molitvi za sve! Ja sam isto trčala ko sumanuta u suzama dok nisam malog našla i zagrlila ga. To mi je bilo najgore od svega. Što nije bio sa mnom u tom trenutku. Želim Vam koliko je moguće sada, mirnu noć i mirne sva buduća jutra, dane i noći...Srce mi se para dok to gledam, kako sad ostaviti dijete i otići na posao... - komentirale su brojne žene.

Nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka, Leninog oca, Jelena je sreću našla u Viti Turšiću, bivšem savjetniku Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića. Zajedničke fotografije rado dijeli na Instagramu, gdje često objavljuje i kako provodi slobodne trenutke sa kćeri.