top of page

TOŠINI PRODUCENTI PRONAŠLI NOVOG PJEVAČA

Slijedi li ovom mladiću velika regionalna karijera?

Tedi Grubica
foto privatni album

Tedi Grubica već godinama se bavi pjevanjem, no sve je to do nedavno bilo na lokalnoj razini u Istri. Njegovim izvedbama oduvijek su se svi divili, no nedavno mu se dogodilo nešto što mu je u potpunosti promijenilo smjer u životu. Naime, Tedi je prije nekoliko mjeseci snimio cover Tošine pjesme, a nakon toga interes za njim porastao je preko noći.


- Nakon što sam obradio pjesmu Toše Proeskog, javio se njegov producent i mentor Grigor Koprov, autor njegovih najvećih hitova. Spremio je za mene pjesmu, nisam ni trenutka razmišljao, sjeo u avion i odletio u Makedoniju snimiti tu pjesmu - objavio je ovaj mladi pjevač.

Tedi sada predstavlja svoju pjesmu Suvenir, koja već na prvu oduševljava brojne ljubitelje kvalitetne

pop glazbe. Na Ohridfestu, najvećem glazbenom festivalu u Makedoniji, premijerno je izveo tu pjesmu i osvojio nagradu za najbolju interpretaciju.


- Ne tražim nikakve usporedbe s nikim, ali kada vam se javi ovakav tim ljudi morate biti ponosni. Danas je teško uspjeti ukoliko niste dio nekog TV showa, a ja sam samo pustio glas i to objavio na društvenim mrežama. Sretan sam što je sve krenulo u ovom smjeru, a uskoro pripremam još puno dobrih stvari - otkrio je Tedi kojem brojni kolege predviđaju veliku karijeru.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum

bottom of page