1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TONY CETINSKI NAJAVIO INCIDENT

U pogonu je 100 na sat

- Dobro je dok se u dobrom društvu stvara nešto novo…..Incident u najavi - poručio je uz smijeh pored prijatelja popularni glazbenik Tony Cetinski i dodao - #samoljubav.


- Jedva čekam da čujem nešto novo idolu Tony, sjajno ti stoji nova kosa uživaj sa društvom i fenomenalnom ekipom, budi uvijek nasmijan neka osmjeh bude na tvom licu. Wooow, Jedva čekamo taj muzički gemišt. Jedva čekam taj incident - nadovezali su se njegovi fanovi

Novi single i video spot Čuvam ljubav, ljubitelji Tonyjeve glazbe mogu očekivati uskoro, a u međuvremenu imamo prilike slušati Cetinskog na brojnim koncertima poput najavljenog u Arsenalu Zadar. - Ono kad povedeš na put svoga bricu zlatnih ruku i siguran si da će sve biti tip top. Hvala na prijateljstvu i profi suradnji...Sve je spremno za plovidbu eterom svih relevantnih radio i tv postaja kao i yt te ostalim dobro poznatim platformama - pohvalio se Tony.

A koliko mu znače tetovaže na njegovim prstima, otkrio je nedavno kada je za Uskrs poručio - Vjera je naša radosnija i postojanija, Nada je naša snažnija i ustrajnija, Ljubav je naša velikodušnija i darežljivija. Život je naš smisleniji i bogatiji. Nakon Uskrsa ništa više nije isto! Zato je Uskrs najvažniji.