top of page

TONY CETINSKI NAJAVIO INCIDENT

U pogonu je 100 na sat

- Dobro je dok se u dobrom društvu stvara nešto novo…..Incident u najavi - poručio je uz smijeh pored prijatelja popularni glazbenik Tony Cetinski i dodao - #samoljubav.


- Jedva čekam da čujem nešto novo idolu Tony, sjajno ti stoji nova kosa uživaj sa društvom i fenomenalnom ekipom, budi uvijek nasmijan neka osmjeh bude na tvom licu. Wooow, Jedva čekamo taj muzički gemišt. Jedva čekam taj incident - nadovezali su se njegovi fanovi

Novi single i video spot Čuvam ljubav, ljubitelji Tonyjeve glazbe mogu očekivati uskoro, a u međuvremenu imamo prilike slušati Cetinskog na brojnim koncertima poput najavljenog u Arsenalu Zadar. - Ono kad povedeš na put svoga bricu zlatnih ruku i siguran si da će sve biti tip top. Hvala na prijateljstvu i profi suradnji...Sve je spremno za plovidbu eterom svih relevantnih radio i tv postaja kao i yt te ostalim dobro poznatim platformama - pohvalio se Tony.

A koliko mu znače tetovaže na njegovim prstima, otkrio je nedavno kada je za Uskrs poručio - Vjera je naša radosnija i postojanija, Nada je naša snažnija i ustrajnija, Ljubav je naša velikodušnija i darežljivija. Život je naš smisleniji i bogatiji. Nakon Uskrsa ništa više nije isto! Zato je Uskrs najvažniji.

bottom of page