1/1

TONY CETINSKI IZNENADIO SUPRUGU POSEBNIM DAROM

Dubravka oduševljena

- Treba nekad iznenaditi svoju dragu - poručio je Tony Cetinski i pokazao čime je razveselio suprugu Dubravku. - Jaooo, divan si pa kad si to napravio...Baš si krasan, hvala ti - vrisnula je Dubravka kada joj je u hotelsku sobu donio buket ruža i kutiju na koju je otisnuo njihovu fotografiju s vjenčanja. Unutar kutije stavio je čokoladu sa ispisanim slovima Volim te i parfem. - Misija gotova. Iznenadite i vi svoje najdraže - dodao je romantični pjevač, koji je i inače poznat po pisanju i pjevanju brojnih ljubavnih pjesama.

foto Instagram


- Eee baš ti svaka čast...baš si je lijepo iznenadio. Volite se tako zauvijeeek. Lijepo si izenadio svoju ženu Dubravku idolu Tony pravi si romantičar da znaš. Svaka čast Tony. Jako si dobar čovjek. Iznenadite voljenu osobu ali ne zaboravite i ženu svoju haha. Tony, pravi đentlemen. Wow predivno! Kralj si - komentirali su njegovi fanovi.


Sa suprugom Dubravkom Tony je u braku od 2014. godine, a ove godine slavit će po nekima kritičnu 7.godinu braka. No, prema ljubavi koju javno pokazuju čini se da njima neće biti nimalo krizna

Što se tiče poslovnog dijela života i pjevačke karijere, Tony je nedavno nastupio na glazbenom natjecanju Dora i u suradnji sa Kikijem Rakimovskim otpjevao pjesmu Zapjevaj, sloboda je!


- Ovo nije ljubavni pjesmuljak već pjesma s jasnom porukom. Nije točno da ne bi bila zanimljiva na Euroviziji jer je tema aktualna u cijeloj Europi i za one koji su za i za one koji su protiv...Meni je ova pisma topČina! Opasno dobra stvar. Bravo...Bravo Toni, bravo Kiki. Pjesma je odličnaaa, ne samo što je stvorena u duhu vremena u kojem živimo i porukom koju donosi, već snagom i ljepotom interpretacije koju može samo Tony da iznese, a vidim i Kiki uz njega. Hvala Tony na lipoj ispjevanoj priči..ne znaš sto je lipše..glas, glazba il' riči...Ovo je baš dobro - komentirali su njihovi pratitelji.