1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

TONČICA ČELJUSKA POLJUBILA PRELIJEPOG MUŠKARCA

Ljudski odnosi su ponekad toliko komplicirani

- Nekad sam se bojala da će ljudi reći: „Što ona misli, tko je ona?“ Sad imam hrabrosti ustati i reći: „Ovo sam ja“ - objavila je pred neki dan riječi američke voditeljice Oprah, domaća TV zvijezda Tončica Čeljuska. Tu je misao dodatno pojasnila - Jedna od najsretnijih odluka u mom životu je da pustim ljude da misle o meni šta god žele. Napokon, to je njihova stvar, to su njihove misli i njihovo vrijeme, koje troše onako kako žele. Kakve ja veze imam s tim? I sad sam divno slobodna. Više se ne bojim da ću nekoga razočarati! Ni minut neću da trošim na raspravu. Ne ulazim ni u kakvu diskusiju. Neću da dokazujem da sam u pravu ili krivu.

Lijepa Tončica ovoga je ljeta uživala u putovanjima diljem Jadrana, a dio odmora provela je sa svojom jednako lijepom kćerkom Anuškom.

- Ista Margot Robbie. Zgodne ste curke. Lipa na prelijepu mamu. Kao sestre - komentirali su njihovu zajedničku fotografiju fanovi na društvenim mrežama


A kada su u pitanju malo kompleksniji odnosi, oni između muškarca i žene, Tončica je poručila kako bi jednostavan život mogao biti...

- Ljudski odnosi su ponekad toliko komplicirani da ih zamjenjujem s drugim, jednostavnijim. Evo, naprimjer, što fali Davidu i meni - dodala je duhovito i 'poljubila' fotografiju slavnog glazbenika Davida Bowieja, koji je preminuo 2016.godine, a preko 24 godine je proveo u braku sa američko-somalijskom manekenkom Iman.