top of page

TOMMY HILFIGER I LEWIS HAMILTON DIZAJNIRALI KOLEKCIJU

Modni dizajner i vozač Formule 1 dizajnirali su novu odjevnu kolekciju pod brendom Hilfiger

Tommy Hilfiger predstavio je novu kolekciju za jesen TommyXLewis, koja je rezultat treće po redu suradnje američkog dizajnera Tommy Hilfigera i peterostrukog šampiona Formule 1 Lewis Hamiltona, globalnog ambasadora brenda.


Dizajn nove kolekcije inspiriran je klasičnim stilom koji je savršen za gradske ulice te je prilagođen putovanjima u svim uvjetima. Upotreba „Re:Down“ recikliranih tkanina i organskog pamuka doprinosi održivom aspektu kolekcije.

Topla ljubičasta boja i neutralni tonovi u kombinaciji s klasičnim kariranim printom daju modernu notu trenirkama, kaputima od vune, duksicama i parkama. Kolekcija obuhvaća odjeću, obuću, accessories, kao i donje rublje i čarape.


Zaštitni znak je redizajnirani logo “LH”, a minimalistički crni kvadrat nastao je kao kombinacija poznate Tommy Hilfiger zastave i inicijala britanskog vozača Formule 1. Cijelu kolekciju pogledajte na hr.tommy.com/tommy-x-lewis i u Tommy Hilfiger trgovinama.

Nastavno na Lewisov uspjeh, njemački magazin GQ proglasio ga je muškarcem godine - Jako sam sretan kako je sve ispalo, hvala magazinu što je omogućio moju naslovnicu. Osjećam se jako zahvalno i počašćeno - rekao je Hamilton.

tommy hilfiger, lewis hamilton, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

bottom of page