top of page

TOČNO 45 GODINA KASNIJE…KOLIKO SE PROMIJENILA POZNATA GLUMICA?

Nama u 72.izgleda fantastično

Meryl Streep mnogi kolege nazivaju GOAT, odnosno Greatest of All Time ili najveća svih vremena, upravo zbog njenih brojnih filmova, priznanja, nagrada i glumačkog talenta. Nesumnjivo da je ova glumica puno dala filmu, a također i ostala vrlo prizemna i vjerna svojoj obitelji, suprugu i djeci. Kažu da je Meryl jedna od rijetkih osoba kojoj je film strast, ali na 1.mjesto stavlja svog supruga i njihov dom

Kako je izgledala sa 27 godina, a kako izgleda danas sa 72? Mi bismo rekli jednako dobro. Vrijeme je donijelo svoje, ali čini se da glumica stari prirodno i bez opterećenja. - Jedna jedina, neponovljiva. Uvijek i zauvijek lijepa. Lijepa i sa 27 i sa 72. Sad je još ljepša, po njoj se vidi da ljepota nije uvijek prolazna. Posebna, meni najdraža - komentari su brojnih fanova.


A još jedna posebnost vezana za Merylinu ranu karijeru, je da su je odbili za ulogu jer po njima - nije bila dovoljno lijepa. Taj ju komentar doduše nije odvratio od glume, već suprotno, počela se boriti još više i danas je jedna od najcjenjenijih u svome poslu.

bottom of page