top of page

TKO IDE NA KONCERT CELINE DION?

Kanadska pjevačica najavila je novi datum i za Zagreb

Nakon što je epidemija Covid-19 zaustavila sve koncerte na svijetu, slavna kanadska pjevačica Celine Dion također je morala odgoditi svoju novu Courage turneju. No, dobre vijesti stigle su nedavno iz Celine tima, koji je objavio nove datume. U zagrebačku Arenu Celine stiže 22.svibnja 2021., a ulaznica još ima


Svi koji su svoje ulaznice već kupili, one će im vrijediti za novi datum, a svi oni koji još razmišljaju - poruka je ne razmišljajte, jer ovakav glazbeni spektakl doživjet ćete (ako) tek nekoliko puta u životu.

- Šta reći o ovoj divi a da već nije rečeno. Ispunit će se moj i suprugov san pogledati ju uživo. Njen glas je nešto najljepše što se može čuti od svih izvođača. Želim joj još puno puno koncerata i bezbrojnu publiku. I ja i mama jako volimo Celine. Slušamo ju kada smo zajedno i zato bih jako voljela odvesti mamu na koncert da se zabavimo skupa. Najbolja pjesma je I'm alive. Jednostavno ju obožavamo! Za Celine Dion čula sam sa svojih 5 godina. Čekam ovaj trenutak već 17 godina. Nikada nisam mislila da će se dogoditi ali tu je... Najdraža pjevačica najdivniji glas i prekrasna duša. 20 godina čekam da je vidim i slušam uživo, još ne vjerujem da će mi se san ostvariti... već sam sada uzbuđena, konačno da je i ona kod nas u Hrvatskoj po prvi puta. Ako nam budem mogla priuštiti, stižemo kćerka i ja! Celine je The voice zvijezda! Jednostavno najbolja! Nadam se nezaboravnom koncertu. Sada i Bog zna kada opet, ikad? Što reći o ovoj divi, sve najbolje. Svjetski glas ima i borac je. Napokon da ću je uživo slušati i vidjeti a san mi je da ju upoznam uživo i nadam se da će mi se ostvariti to. O ovoj velikoj kanadskoj divi je sve pozitivno rečeno ja samo mogu reći da će mi se napokon ostvariti veliki san da budem na njenom koncertu - komentari su brojnih uzbuđenih fanova.


>>> eventim.hr/celine-dion celine dion zagreb, celine dion arena zagreb, gossip vijesti

bottom of page