1/1

TINA WALME GUŠILA SE U KOKICAMA

Gostovala kod Ene Rajić na Full TV-u

Lijepa plesačica Tina Walme, koja je široj javnosti postala poznata u showu Ples sa zvijezdama, gostovala je u emisiji P.S. Ena na Full TV-u. Sa voditeljicom Enom Rajić razgovarala je o svojim plesačkim počecima, šoku koji je doživjela kada su joj hakirali Instagram profil i brojnim poslovnim prilikama koje su se otvorile nakon što se prvi puta pojavila na televiziji.


- Moje najveće postignuće je što sam plesala turneju sa Severinom. Ona je najprofesionalnija žena s kojom sam ikad radila. Jednostavno je tip-top - izjavila je Tina i dodala - Svi imaju talent i Hrvati su jako talentirani ljudi u sportu i umjetnosti, no rijetko tko ima disciplinu maksimalno se truditi. Da bi postigao ono što želiš, treba ići za svojim ciljem. Meni nikada ništa nije došlo ka na dlanu, morala sam se za to raditi.

Zabavno-satirična emisija P.S. Ena je emisija koja će uključivati elemente comedy skeča, intervjua, game show-a te izvedbene umjetnosti, a voditeljica će na provokativan, humorističan i kontrovezan način iznositi aktualne teme sa brojnim osobama iz lifestyle, showbiz i poslovnog svijeta.


A što je nešto što Tina Walme više nikada neće učiniti i kako je zvaršilo (pre)jedanje kokicama, doznajte pregledom intervjua >>> Tina Walme u P.S. Ena tina walme ples sa zvijezdama, gossip vijesti