top of page

TINA VUKOV U HOTELU STVORENOM ZA LUKSUZ

Visoko u švicarskim Alpama

Mlada pjevačica Tina Vukov (31), koja je široj javnosti postala poznata nastupom na Dori 2006. godine kada je imala samo 14 godina sa pjesmom Tuga dolazi kasnije. Njezin je talent tada prepoznao HRT te joj ponudio nastup na natjecanju za pjesmu Eurovizije, a Tina se plasirala u sam vrh novih glazbenih nada. Ipak, te je godine pobijedila Severina sa svojom Štiklom, a Tina je izjavila - Strašno mi je mi je drago što sam uspjela ući u finale i na kraju bila treća. Isprva sam mislila kako se neću naći u završnici, jer mi je pjesma bila malo atipična za ovakav tip natjecanja. No, sad se doslovce osjećam kao pobjednica, prenio je Jutarnji.


Danas Tina i dalje stvara svoj originalni glazbeni žanr, a novu je pjesmu snimila nedavno te najavila kako će svjetlo dana ugledati uskoro - Dvije riječi. Udaj se za mene - poručio joj je jedan prijatelj, što je Tinu slatko nasmijalo, a drugi su dodali - Jako si elegantna. Otmjeno izgledaš. Baš si lipa.

Iako pjevačica rijetko objavljuje privatne trenutke, s vremena na vrijeme pokaže gdje i s kime putuje. Tako je početkom godine s tatom, inače uspješnim poslovnim čovjekom, posjetila Badrutt's Palace Hotel u švicarskim Alpama, koji ima 5 zvijezdica i oličenje je luksuza. - Ovaj luksuzni hotel otvoren je 1896. godine, a pruža panoramski pogled na Engadinske Alpe i jezero Sankt Moritz. U okviru hotela gostima su na raspolaganju unutarnji bazen, 6 restorana i besplatna usluga prijevoza do žičare u skijalištu Corvatsch. Hotel Badrutt's Palace čuvena je znamenitost Sankt Moritza i član je Vodećih svjetskih hotela i Švicarskih luksuznih hotela. Usluga batlera dostupna je na zahtjev, a u okviru hotela također su na raspolaganju spa i fitness centar - istaknuto je na stranicama booking.com


Comments


bottom of page