top of page

TINA VUKOV OTKRILA KAKVA JE BILA NJENA VIZIJA

Njenu najnoviju pjesmu Hideout pogledalo je tisuće ljudi

Mlada pjevačica Tina Vukov ove je godine dobila puno pohvala za svoj nastup na glazbenom događaju Dora, a posebice za haljinu koju je nosila. Zanimalo nas je kako je došlo do suradnje sa proslavljenim dizajnerom Zigmanom i zašto je odabrala upravo ovaj stil - Draga Tina, na Dori ste doista izgledali hollywoodski i vrlo glamurozno. Kako ste se osjećali nositi tu predivnu raskošnu haljinu i kakvi su vam dojmovi nakon čitavog iskustva?

- Hvala vam puno 😊 Osjećala sam se zaista glamurozno u Zigmanovoj haljini. Imala sam viziju takve moćne sirenaste kreacije, ali kad sam vidjela njegovu kreaciju uživo, nadmašila je i moja očekivanja. Drago mi je da je ostavila takav efekt - otkrila je Tina za Gossip i dodala - Inače se Zigman i ja dugo poznajemo i surađujemo pa nisam uopće dvojila kome ću se obratiti za styling!


- Haljina je jednostavno sve. Najljepša od svih. Izgledala si predivno! Sirena. Wow haljina. Kraljice Tina. Ajmeeeeee kako si lijepa!!! Predivna! Već odavno nisam vidjela ovako lijepu ženu kao što si ti....Najbolja, po svim točkama optužnice. Savršen izgled, a skladba ko stvorena za Tinu. Čestitke - poručili su pjevačici njeni fanovi, dok je kolega Jacques Houdek komentirao - Iskrene čestitke! Prekrasna pjesma i čaroban nastup... I prelijepa Tina! Dobrodošla natrag.

Pjesma Hideout osvojila je 8.mjesto, a dosad ju je poslušalo preko 36.000 ljudi. Pjevačku karijeru Tina je započela sa samo 14 godina, kada je potpisala ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Javnosti se prvi puta predstavila pjesmom Tuga dolazi kasnije, u suradnji sa proslavljenim pijanistom i kantaustorom Matijom Dedićem, a do dan danas ta je pjesma ostala zapamćena kao jedna od najljepših domaćih balada.

bottom of page